gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
γεια σου ινα....τι νεα; :-*Καλημερες![]()
γεια σου ινα....τι νεα; :-*Καλημερες![]()
τον παραδιδω στους συντροφους......και το ονομα αυτου........
ειναι ο γνωστος κλωνος..................έλα..........ναι.........
ειναι ο γνωστος κλωνος..................
................οχι ρε ............ποιος ασχολειται με μπιφτεκια;εγω μονο μοσχαρισιες τρωω.....στο μπιφτεκοειδές αναφέρεσαι;![]()
................οχι ρε ............ποιος ασχολειται με μπιφτεκια;εγω μονο μοσχαρισιες τρωω.....
σωστα..............μονο εσυ και γω ειμαστε οριτζιναλ μελη χωρις κανεναν κλωνο............κανεις δεν μπορει να μας προσαψει τιποτακαι πολύ καλά κάνεις.............
όμως το σάιτ είναι τίγκα στον κλώνο...........και τίγκα στον πούστη...........τα στοιχεία που δίνεις είναι ελλιπή................
σωστα..............μονο εσυ και γω ειμαστε οριτζιναλ μελη χωρις κανεναν κλωνο............κανεις δεν μπορει να μας προσαψει τιποτα.......
σωστα..............μονο εσυ και γω ειμαστε οριτζιναλ μελη χωρις κανεναν κλωνο............κανεις δεν μπορει να μας προσαψει τιποτα.......
δεν ριχνεις κανεναν υπνο;απεργια σημερα.......Νυσταζω![]()
και γιαυτο αλλωστε δεν μας πειραζουν και οι μοντς.......ειμαστε νομιμοι σε ολους τους κανονες του σαιτ...........δεν δινουμε δικαιωματα εμεις σαν κατι αλλους.............να μπαινουμε με τρια προφιλ και να κανουμε γελοιοτητες του στυλ..................![]()
![]()
Δισταζω![]()
και γιαυτο αλλωστε δεν μας πειραζουν και οι μοντς.......ειμαστε νομιμοι σε ολους τους κανονες του σαιτ...........δεν δινουμε δικαιωματα εμεις σαν κατι αλλους.............να μπαινουμε με τρια προφιλ και να κανουμε γελοιοτητες του στυλ.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κλπ...............
οι περισσότερες κομπλάρουν μαζί μουχαλάρωσε και πες μου αυτό που νιώθεις
![]()
ταύτιση απόψεων............στην τελική εμείς τι κάναμε; άντε κανέναν μπέρντμαν στο πολύ ακραίο..............μάτια έχει ο κόσμος και κρίνει................
και μαλιστα τον μπερντμανοι περισσότερες κομπλάρουν μαζί μουχαλάρωσε και πες μου αυτό που νιώθεις
![]()
ταύτιση απόψεων............στην τελική εμείς τι κάναμε; άντε κανέναν μπέρντμαν στο πολύ ακραίο..............
γτ? Αφου μονο μετρο εχει, αλλα αυτο ειναι μακρια μου..δεν πας μαλλον![]()
![]()
![]()
υγ τι εγινε πρωι πρωι ειχαμε διαξιφισμους στο αλλο θρεντ?![]()
και μαλιστα τον μπερντμανπου σηκωνει ενα δαχτυλο ,οχι τον φινγκερ που σηκωνει συο μαζι.....
![]()
σε ποιο αλλο ρε και ψοφαω για κατι τετοια?![]()
![]()
υγ τι εγινε πρωι πρωι ειχαμε διαξιφισμους στο αλλο θρεντ?![]()