master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
αστα αυτα τα πονηρα και παραδεξου το.σε εχω κανει αναφορα για μπαν.απο ολα τα χαζα που λεει ο νωντας αυτο βρηκατε να πιστεψετε κι εσεις...
![]()
![]()
![]()
αστα αυτα τα πονηρα και παραδεξου το.σε εχω κανει αναφορα για μπαν.απο ολα τα χαζα που λεει ο νωντας αυτο βρηκατε να πιστεψετε κι εσεις...
![]()
![]()
![]()
αστα αυτα τα πονηρα και παραδεξου το.σε εχω κανει αναφορα για μπαν.
λες να ναι και ο παιχτουρας?εγω ετσι λεω...χαχαχαχαχαχαχαχαΟ νώντας ειναι σιγουρα ο λιλας![]()
μήπως η μποομπ θέλει να το σχολιάσει![]()
![]()
![]()
![]()
ε και κλασικα θεσσαλος=gl=νώντας=οχι ο νωντας=stam90=wolfakis=trav αnna =αβραμης= καισαρλης κλπ κλπ.... Μουφα λες ε?εσυ τι ξερεις για ολους αυτους τους περιεργους τυπους?τους συνδεει κατι?αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ρε παιδια να κανω μια ηλιθια ερωτηση? πως μπορει να εχει καποιος 2 χαρακτηρες με 10000 ποστ ο καθενας![]()
![]()
![]()
Tα 80s γαμανε, κανενας λογος για απολογιες!
και το αλιντι πρεπει να ειναι κλωνος του αλτεκιου...πως αλλιως εξηγειται οτι του ποτιζει καθε μερα την φοινικια του;Ο νώντας ειναι σιγουρα ο λιλας![]()
και το αλιντι πρεπει να ειναι κλωνος του αλτεκιου...πως αλλιως εξηγειται οτι του ποτιζει καθε μερα την φοινικια του;![]()
θα πνιγει σιγουρα το αβαταρ...Ρε boomb αμ πια με αυτό το avatar σου,τί θα γίνει;!![]()
DU HAST MICH!
Θα έρθεις rammstein μωρή?
NAIIIIIII
NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
δωρο γενεθλιων το εισιτηριο!
θα ερθωωωωωωωωωωωω