stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
οι φασιστες κανουν ευνουχισμο...στα πεταω στη μουρη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οι φασιστες κανουν ευνουχισμο...στα πεταω στη μουρη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στα πουλια των αλλων ομως....οι φασιστες κανουν ευνουχισμο...![]()
Εμενα η δικια μου, εκανε πριν μια εβδομαδα ενα τατουαζ στον σβερκο με το σημα της ανακυκλωσης. Πως σας φαινεται? Εγω δεν πολυχαρηκα παντως.
στα πουλια των αλλων ομως....![]()
![]()
Πρέπει να πονάει πολύ όμως ρε άρχοντα...........σαν να σε "ξύνουνε" με κουζινομάχαιρο,όση ώρα θέλει ο καλλιτ΄χνης για να κάνει το σχέδιο...... :S
Ωραίο σημείο μαλακία τατουάζ.Εμενα η δικια μου, εκανε πριν μια εβδομαδα ενα τατουαζ στον σβερκο με το σημα της ανακυκλωσης. Πως σας φαινεται? Εγω δεν πολυχαρηκα παντως.
Γιατι ημουνα σιγουρος οτι θα εγκρινεις?
ωραιο σημειο![]()
Α δεν παρεξηγιεμαι. Κι εκεινη γι αυτο το εκανε, για να τονισει ποσο μπαζο ειναι.τοσο μπαζο ειναι??? μη την πεταξουνε σε λαθος καδο?
πλακα κανω
Αυτό είναι ωραίο τατούαζ.Γιατι ημουνα σιγουρος οτι θα εγκρινεις?
Τωρα λεει θα κανει το ζωδιο της (εναν υδροχοο που θα βγαινουν αστερια απο τη σταμνα) στην γαμπα μεχρι τον αστραγαλο.
Και με τον αριθμο "69" κιολας μεσα στο σημα.Αυτό είναι ωραίο τατούαζ.
Αλλά όχι κ το σήμα της ανακύκλωσης,έλεος!!!!
Ετσι μου ειπε και η δικια μου, ειναι απλα λεει σαν γδαρσιματακι.καθολου δεν ποναει ρε,σιγα τον πονο![]()
Τί έμπνευση.....Και με τον αριθμο "69" κιολας μεσα στο σημα.
Εξαρτάται το σημείο που θα το κάνεις.καθολου δεν ποναει ρε,σιγα τον πονο![]()
Και με τον αριθμο "69" κιολας μεσα στο σημα.
Δεν την ξερεις....αστο.Τί έμπνευση.....
Σε 1-2 χρόνια θα το θεωρήσει μαλακία κ θα τρέχει να πάει να το αφαιρέσει.![]()
![]()
Ούτε εσένα ξέρω για να μπορώ να βγάλω συμπεράσματα με αυτήν σου την δήλωση!!!Δεν την ξερεις....αστο.
Το ατομο ειναι γεια σου.
Ενα θα σου πω. Τα εχει μαζι μου.
Σορυ αδελφε, σε περασα για κλωνο.Ούτε εσένα ξέρω για να μπορώ να βγάλω συμπέρασμα με αυτήν σου την δήλωση!!!![]()