Επισκέπτης
Νώντας λέγεται,γνωρίζεστε;καινούργιος ναι.Γιατί όχι;δεν τον ξέρω να εκφέρω γνώμη.ο νωντας με γκομενα ρε τυπε?καινουργιος στο σαιτ?
Νώντας λέγεται,γνωρίζεστε;καινούργιος ναι.Γιατί όχι;δεν τον ξέρω να εκφέρω γνώμη.ο νωντας με γκομενα ρε τυπε?καινουργιος στο σαιτ?
για ζακυνθο λες? τι να σου πω....περι ορεξεως...... αλυκες παντως πιστευω θα σου αρεσουνΣε ποιο μερος να ψαξω για ξενοδοχειο?
ρε μπουλη, δε κουραστηκες να λες μαλακιες? περνιεσαι για εξυπνος τωρα νομιζεις? αντε μην ανοιξω το στομα μου για τα απραμυθια σου τωρα....μυνχαουζεν.....ο νωντας με γκομενα ρε τυπε?καινουργιος στο σαιτ?
για ζακυνθο λες? τι να σου πω....περι ορεξεως...... αλυκες παντως πιστευω θα σου αρεσουν
πια απραμυθια νωντακο μου; σε ξερουν σε ολο το ιντερνετ τυπε μου.ρε μπουλη, δε κουραστηκες να λες μαλακιες? περνιεσαι για εξυπνος τωρα νομιζεις? αντε μην ανοιξω το στομα μου για τα απραμυθια σου τωρα....μυνχαουζεν.....
ρε το αβαταρι το εχεις κανει μονη σου;πως το εκανες;θεεενκς :-*
πια απραμυθια νωντακο μου; σε ξερουν σε ολο το ιντερνετ τυπε μου.
Νώντα σε λένε,γνωρίζεστε κ εκτός site;
καλα πες μας για τη φιλη σου που πηγε Αγ.Πετρουπολη με τον πιτσι να γελασουμε λιγο τωρα....
αντε νουμερο...
ρωτα τον σεβαλιε νωντακο μου..του εξηγησα σε π.μ. ;)
καλα πες μας για τη φιλη σου που πηγε Αγ.Πετρουπολη με τον πιτσι να γελασουμε λιγο τωρα....
αντε νουμερο...
η αλλιως,ο γνωστος lustforlife του.....κοσμοπολιταν...Νώντα σε λένε,γνωρίζεστε κ εκτός site;
ρε το αβαταρι το εχεις κανει μονη σου;πως το εκανες;
Νώντα σε λένε,γνωρίζεστε κ εκτός site;
μη δινεις σημασια στον καραγκιοζακο τυπε...Νώντα σε λένε,γνωρίζεστε κ εκτός site;
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί σε λέει Νώντα.....μη δινεις σημασια στον καραγκιοζακο τυπε...
αυτος ειναι ολη μερα δω και γλυφει ολες τις γυναικες μπας και του κατσει καμια αλλα στους αλλους το παιζει μαγκας και βγαλμενος...
ασε που ειναι και ο μεγαλυτερος παραμυθας του σαϊτ....
τελος παντω, αρκετα ασχοληθηκα με τον μπουλη τον μαστερακο.... αμα θες να πιστευεις οτι με λενε νωντα πιστευε το, χεστηκα στην τελικη...με ολο το σεβασμο....
Καλώς σας βρήκα!!!!!!!!!!!Καινουργιος εισαι εσυ?
Καλως ηρθες στο σαιτ των τρελλων
νωντα ο μεμακος ειναι φιλος....και εκτος αυτου...προδιδεσαι πολυ ευκολα....lustforlifeμη δινεις σημασια στον καραγκιοζακο τυπε...
αυτος ειναι ολη μερα δω και γλυφει ολες τις γυναικες μπας και του κατσει καμια αλλα στους αλλους το παιζει μαγκας και βγαλμενος...
ασε που ειναι και ο μεγαλυτερος παραμυθας του σαϊτ....
τελος παντω, αρκετα ασχοληθηκα με τον μπουλη τον μαστερακο.... αμα θες να πιστευεις οτι με λενε νωντα πιστευε το, χεστηκα στην τελικη...με ολο το σεβασμο....
τι να ρωτησω ρε βλακα που μου πουλας και εξυπναδα?ρωτα τον σεβαλιε νωντακο μου..του εξηγησα σε π.μ. ;)
γιατι ειναι βλακας.....θελει και ερωτημα?Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί σε λέει Νώντα.....
μην χαλιεσαι νωνταlust...τι λεει το κοσμοπολιταν ρε; βρηκες καμια;τι να ρωτησω ρε βλακα που μου πουλας και εξυπναδα?
με τον σεβαλιε και τον πιτσι εχουμε βρεθει 50 φορες! λες να μην ξερω εγω και να μασησω τα παραμυθια που θες να πουλησεις εσυ? ασε σου λεω, δε σε παιρνει σε μενανε να πουλας εξυπναδα μαστερακο ;) το γαλατακι σου και στη γωνια σου.....αντε μπραβο