pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
στ'αρχίδια που δεν εχω
στ'αρχίδια που δεν εχω
Βαριέμαι γαμώ το βυζί της πεταλούδας..
Ένας..τι να μου κάνει?θα σου βαλουμε τον σταμ να σου χορεψει γυμνος....
κατάπινεθα σου βαλουμε τον σταμ να σου χορεψει γυμνος....
Ημουνα στα καγκελα αλλα στην ακρη,οχι μεσα στο πυρινα.Λοιπον=
γιατί την πέσανε τα ΜΑΤ στον τύπο?το μνημείο του αγνώστου στρατιώτη φρουρούταν?απαγορευόταν να το πλησιάσει κάποιος?
γιατι σε επιασε κοψιμο φασιστακι??? τι ρουφηξες παλι?κατάπινε
κανω καλη διατροφη εγω νωντα, σπανια με πιανει κοψιμογιατι σε επιασε κοψιμο φασιστακι??? τι ρουφηξες παλι?
[move]
[/move]
Ένας..τι να μου κάνει?
Πάλι θα βαριέμαι..
Ημουνα στα καγκελα αλλα στην ακρη,οχι μεσα στο πυρινα.Λοιπον=
Ηταν κορη και πατερας μπροστα απο τα καγκελα,ηθελαν να αφησουν μια σημαια στο μνημειο μαλλον δεν το αφηναν και μετα εκανε ενα ντου ο τυπος σαν το Τζιμι Τζαμπ ,τον κυνηγαγαν αρκετοι μπατσοι,τελικα αφησε την σημαια στο μνημειο αλλα τον συνελλαβαν προσορινα και εξαγριωθηκε ο κοσμος ,οι θερμοαιμοι εριξαν τα κυγκλιδωματα,επεσαν κατι ψιλες αλλα μπηκαν μπροστα οι ψυχρεμοτεροι πριν πεσουν τα χημικα...
Εγω ξερω οτι το σημειο που ειναι το μνημειο ειναι δημοσιος χορος οποτε δεν εκανε κατι παρανομο ;)
τα καταπινεις ολα δηλαδη?κανω καλη διατροφη εγω νωντα, σπανια με πιανει κοψιμο
Για ξεκινήστε πρόβες...και το συζητάμε..!!!Άμα τραγουδήσω εγώ και χορεύει ο σταμ όμως;
Toν αφησαν ελευθεροαπό την στιγμή που υπήρχαν κιγκλιδώματα και απαγορευόταν η είσοδος στον χώρο, ο τύπος πήγαινε γυρεύοντας...καλά έκανε πάντως
ο τζιμυ τζαμπ θα πρέπει να προπονείται στο φούτμπολ με τις αποφυγές και τα σλάλομ που κάνει
Toν αφησαν ελευθερο
δείτε άβαταρ ο ζαραμπούκας
Τελικα..
Ειναι οντως η ζωη τοσο δυσκολη??
Η μηπως ειναι στην ΕΛΛΑΔΑ δυσκολη? :- :-