stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
οπτικαΕλα μωρη μαφια Βαρε![]()
οπτικαΕλα μωρη μαφια Βαρε![]()
Μλκς πριν δεν το ειπα τυχαια για Ρουμανικα..Ενας τυπος εκτος σαιτ μου ειπε για Ρουμανες που μενουν Ρουμανια και ψαχνουν αντρες για να ερθουν Ελλαδα,ειδα μια μεσω φεισμπουκ τρελο μωρο![]()
Μλκς πριν δεν το ειπα τυχαια για Ρουμανικα..Ενας τυπος εκτος σαιτ μου ειπε για Ρουμανες που μενουν Ρουμανια και ψαχνουν αντρες για να ερθουν Ελλαδα,ειδα μια μεσω φεισμπουκ τρελο μωρο![]()
Ρε μαλακα ασφαιρελο ποσο χρονων εισαι και πιστευεις αυτες τις μαλακιες;Μλκς πριν δεν το ειπα τυχαια για Ρουμανικα..Ενας τυπος εκτος σαιτ μου ειπε για Ρουμανες που μενουν Ρουμανια και ψαχνουν αντρες για να ερθουν Ελλαδα,ειδα μια μεσω φεισμπουκ τρελο μωρο![]()
μα πόσο μλκς μπορεί να είσαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φεύγωας εξηγήσει κάποιος στον πιστολέρο ότι πρόκειται για κομπίνα
δήθεν λεφτά για εισιτήρια κτλ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε μαλακα ασφαιρελο ποσο χρονων εισαι και πιστευεις αυτες τις μαλακιες;
Επειδη ξερω για αυτο στο λεω.κατι τετοιο ειναι τεραστια ευθηνη.για να καλεσεις μια να ερθει εδω,πρεπει να εισαι προθυμος για να την συντηρησεις.και που θα μενει;μενεις μονος σου στο σπιτι;
Αν δεν ξερεις μην μιλας ρε,δεν μιλαω για κυκλομα.Ουτε ζητανε λεφτα για να ερθουν.
Καλα σιγουρα εχει ρισκοΕπειδη ξερω για αυτο στο λεω.κατι τετοιο ειναι τεραστια ευθηνη.για να καλεσεις μια να ερθει εδω,πρεπει να εισαι προθυμος για να την συντηρησεις.και που θα μενει;μενεις μονος σου στο σπιτι;
Δεν ειναι τοσο απλο τυπε το πραγμα.
Μακρυα με 1000Μλκς πριν δεν το ειπα τυχαια για Ρουμανικα..Ενας τυπος εκτος σαιτ μου ειπε για Ρουμανες που μενουν Ρουμανια και ψαχνουν αντρες για να ερθουν Ελλαδα,ειδα μια μεσω φεισμπουκ τρελο μωρο![]()
Καταρχην ετσι και αλλιως δεν ειδα πραγματα για μενα, αλλα μου ειπε πραγματα φιλος που σκεφτηκε να μπει σε τετοια διαδικασια ;)Μακρυα με 1000
εφτιαξα και γαμω τα χοτ ντογκ
λιγο ιδιομορφο αλλα ωραιο και καυτερο![]()
γιατι ρε μλκ για φαι λεωθα το σχολιάσει κανείς αυτό?![]()
γιατι ρε μλκ για φαι λεω
ο πλεον καταληλος ειναι ο γλιτσας![]()
εφτιαξα και γαμω τα χοτ ντογκ
λιγο ιδιομορφο αλλα ωραιο και καυτερο![]()
και τα τρια μαζιτι είναι γευσιγνώστηςή πεινάλας
ή χοντρός
![]()
τι επαθες μωρακι μου μοιρασου το μαζι μαςαγαμητη καριολα,που μας ηρθες απο το αμερικα και μας το παιζεις και επαγγελματιας γαμω τα γεραματα σου.
συνεχιστε παρακαλω.![]()
κατεβαζω καντηλια ολη μερα στην ηλιθια που εκτος του οτι μας εβαλε ολο το βιβλιο σαν υλη πηγε και εβαλε τα πιο ακυρα πραγματα στα θεματα.τι επαθες μωρακι μου μοιρασου το μαζι μας
ειναι ενδιαφερων αυτο :-*
ε πες της να πα να γαμηθεικατεβαζω καντηλια ολη μερα στην ηλιθια που εκτος του οτι μας εβαλε ολο το βιβλιο σαν υλη πηγε και εβαλε τα πιο ακυρα πραγματα στα θεματα.![]()