για τον κωσμα και ολους τους μεταλ φιλους του σαιτ..
δυστηχως εφετος δεν κατάφερα να παω στους iron maiden διοτη πολλα χρήματα δεν υπήρχαν θελεις συνολο το λιγοτερο 120 ευρω, να πας, να γυρήσει να φας κατι μαζι με το εισητιριο βεβαια.
Σε μια στιγμη λυπηθηκα,με επιασε η νοσταλγια που δεν πηγα στο συγκροτημα που ακουω απο τα 12 μου ειχα παει το 08
και οι τυπο με ταξιδέψανε σε μια ζωη των 80s που εγω δεν κατάφερα να ζήσω ποτε μου, ενοιωσα αυτην την ηδονη να ακουω λαιβα τα σολο της κιθάρας ,πέταγα στον ουρανο, δεν με ενδιέφερε τιποτα αλλο απο την μουσικη που πέζανε,ο γοητευτικος ρυθμος των μεσαιωνικων τραγουδιων τους να ρεει σε ολο μου το κορμι και να αντριχιάζω, να φωνάζω και να κοπανιέμαι σαν τρελος, ειμουν μολις 18...
Συναυλια 2011...
Οι εποχες αλλάζουν τόσο γρήγορα,δυστηχως η κατάσταση που επικρατει στην χώρα μας εχει επηρεασει τα πάντα, ακομα και τον κοσμο της μουσικής εκει που ξενέρωσα που δεν πηγα, χαρηκα στην τελικη με αυτα που ειδα, να εισαι στους maiden και να ντρεπεσαι να χτυπιεσαι? Μην πας καλύτερα,τι θα πας να αναβεις τα κεράκια οπως ανάβουν στην αννα βίσι? Η θα χτυπιέσαι σαν πουστης για να ξεράσεις τον ρυθμο που σου μεταφέρουν αυτες οι γοητευτικες μελωδιες της κιθαρας? Ε οχι, δυστηχως ο κοσμος εδω εχει αλλάξει πανω που το 08 η μιση συναυλια χτυπιοταν και εγω ειμουν ενας απο αυτους και φετος το 25 της εκατο μονο, ΜΑ ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ! Δλδ εσυ ρε παπαρα που πας στα κλαμπ και χορευεις σου λεει ο αλλος διπλα μην χορευεις χαλάρωσε?Οχι,
τα συναισθηματα προσωπικα εχουν γινει σουπα, και που δεν πηγα, αλλα και που η κατάσταση ειναι αυτη που είναι,τι να θυμηθεις εποχες 80-90 που επεφτε ξυλο? Που μετα την συναυλια ετρεχες σαν τρελος με την μηχανη και σε κυνηγουσαν 10 περιπολικα? Η που μετα υπήρξε η εκτονωση στα κλαμπ των εξαρχείων? Οχι, εγω αυτην την δεκαετια δεν την έσηζα ,αλλα κατάφεραν να μου την πέρασουν με ενεση προπερσυ οταν ειχαν ερθει και βαράγανε δυνατα της κιθαρες τους,κατάφερα να αισθανθω παιδι, κατάφερα να νοιωσω την ζωη των 80s που δυστηχως δεν ξανάρχεται..
Κριμα...
Καμαρώστε εδω συναυλία μεταλ, ολοι με τα κινητα, να μην χοροπηδαει κανεις, και να χωροπηδανε τα μαλακισμενα 15χρονα στα MAD MUSIC( SHIT MUSIC AWARDS) και η στρατια της μεταλ μουσικης στην ελλαδα να καθεται να την παίζει...
Το μυνημα δεν απευθηνεται σε κανενα μελος εκτος του κοσμα και των φιλων της μεταλ μουσικης ευχαριστω..
ΥΓ.
καμάρωσε κοσμα, οταν ειμαι αγάπη μου μαζι σου στην αυλη του παραδείσου