pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Αι γαμησουνομίζω ότι εκχυδαΐζετε την συζήτηση δίχως λόγο

Αι γαμησουνομίζω ότι εκχυδαΐζετε την συζήτηση δίχως λόγο
Αι γαμησου![]()
Λοιπον φασιστακια,αυριο το πρωι θα συμμετεχω στην αλυσιδα εξω απο τη βουλη.Αν κατι παθω αφηνω το νικ μου κληρονομια :-
Λοιπον φασιστακια,αυριο το πρωι θα συμμετεχω στην αλυσιδα εξω απο τη βουλη.Αν κατι παθω αφηνω το νικ μου κληρονομια :-
κατεβα εβερεστ να κερασω καφεΛοιπον φασιστακια,αυριο το πρωι θα συμμετεχω στην αλυσιδα εξω απο τη βουλη.Αν κατι παθω αφηνω το νικ μου κληρονομια :-
τα κλασικα ορειβατικα τα φορουσα ναιbare ειχες μακρι μαλι την δεκαετια του 90 , και φορουσες μπεζ αρβυλα?![]()
![]()
![]()
λυκειο που πηγαινες?κατεβα εβερεστ να κερασω καφετα κλασικα ορειβατικα τα φορουσα ναι
αλλα μαλι καρφακι![]()
τι εννοειςλυκειο που πηγαινες?![]()
![]()
![]()
Αν σου αφησω τον Τσαφ θα καβλοσεις πολυθα μου αφήσεις εμένα τον τσαφ να παίζω?![]()
Τι θα κανεις στα εβερεστ?Καμακι?κατεβα εβερεστ να κερασω καφετα κλασικα ορειβατικα τα φορουσα ναι
αλλα μαλι καρφακι![]()
θα προσπαθω να ανοιξω το ματι μουΑν σου αφησω τον Τσαφ θα καβλοσεις πολυΤι θα κανεις στα εβερεστ?Καμακι?
![]()
Θα περασω μια βολταθα προσπαθω να ανοιξω το ματι μου![]()
χαρηκες φασιστακι?
χαρηκες φασιστακι?![]()
που πηγαινες λυκειοχαρηκες φασιστακι?![]()
δεν πηγε λυκειο....κατευθειαν πανεπιστημιο απο νηπιαγωγειο....που πηγαινες λυκειο![]()
που πηγαινες γυμνασιοδεν πηγε λυκειο....κατευθειαν πανεπιστημιο απο νηπιαγωγειο....![]()