ναι μαρη....τον εβαλες και αβαταρ να τον βλρπω συνεχεια να μην τρωω το φαι μου....κατσε να σε κανω ιγκνορ στο φορουμ....α ....δεν γινεται;φτου....
![]()
κι εμενα δεν μαρεσουν οι δικιες σου πολλες φορες αλλα δεν λεω τπτ-λεω???
ναι μαρη....τον εβαλες και αβαταρ να τον βλρπω συνεχεια να μην τρωω το φαι μου....κατσε να σε κανω ιγκνορ στο φορουμ....α ....δεν γινεται;φτου....
![]()
καλά ρε τόσο γρήγορα παράτησες τα τσάκρα που φέρνουν τηγ γαλήνη για να βάλεις το γκόμενο που δίνει ξύλο ;
εγω θα παρηγγελνα μια μεριδα βυζια παντως και σαλατα μουνακι......
πορετσανο ρε αν εισαι αντρας....πηγαινε απο τωρα και ερχομαι κατα τις οχτω...
φαΕ ΚΑΙ μια κρεπα πρωτα να στηλωθεις ψοφιμι.....![]()
![]()
Ωραίο ντεκορ τα σχοινιά ...
Εκείνο που με συγκινεί είναι ότι αν και γυναίκες δεν έχετε πρόβλημα να μου προτείνετε η μια την άλλη ... Νόμιζα διαφορετικά πράγματα για τις γυναίκες ... νόμιζα ότι όταν αντιλαμβάνονται πραγματική αντρική αξία γίνονται μοναχοφάισες , κτητικές και κατίνες ...Βλέπω όμως ότι τα κορίτσια του μπου είναι τελείως διαφορετικά ...
Το μπου έχει ανατρέψει την αντίληψη μου για τον κόσμο ... τι άλλο βαθύτερο μπορώ να πω ...
AXXXAXXAXAXXAXAXAXXAXAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXXAXAXAXAXA
AXXAXXXAXAXA
AXAXX
AAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXXAXAXA
AAXAXAXAX
ρε θα με πεθάνεις ρε, δεν υπάρχει αυτό το πράμα![]()
πααααααααααααααααααα να έβλεπα μόνο τη φάτσα σου την ώρα που τα γράφεις αυτά, αυτό μόνο![]()
ρε θα με πεθάνεις ρε, δεν υπάρχει αυτό το πράμα![]()
πααααααααααααααααααα να έβλεπα μόνο τη φάτσα σου την ώρα που τα γράφεις αυτά, αυτό μόνο![]()
αν δεν ειναι αυτο μια πετυχημενη λουκρητια, δε ξερω τι ειναι
http://[URL unfurl="true"]www.weirdlook.com/wp-content/uploads/2009/10/wtf-bimbo.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αυτη ειναι αδυνατη ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!