καλά, σας βλέπω σε λίγο καιρό να ζητάτε συμβουλές από το νώντα για τα χοτ σποτ και τα θαμνάκια με την καλύτερη κάλυψη..
δεν νομιζω να πεσουν τοσο χαμηλα...
καλά, σας βλέπω σε λίγο καιρό να ζητάτε συμβουλές από το νώντα για τα χοτ σποτ και τα θαμνάκια με την καλύτερη κάλυψη..
δεν νομιζω να πεσουν τοσο χαμηλα...
Αρχηγέ δεν!!!δεν νομιζω να πεσουν τοσο χαμηλα...
μη βγάζεις την ουρά σου απ'έξω, είσαι υπό παρακολούθηση για τη στρατηγική αποπλάνησης της λουκ που θα ακολουθήσεις![]()
Αρχηγέ δεν!!!
Υ.Γ.Ρε την ρουφιανίτσα τί άντρες θέλει πια;!![]()
![]()
Kάτι σαν την οικοδόμηση του σοσιαλισμού στην σοβιετική ένωση ένα πράγμα το βλέπω το εγχείρημα!!!η ουρα μου σε ολα ειναι απ'εξω..
κι οπως διαπιστωσες, η στρατηγικη μου βασιζεται σε γερες βασεις ;)
:-*
Αρχηγέ δεν!!!
Η κλίσης σας απορριφθηκέ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.Ρε την ρουφιανίτσα τί άντρες θέλει πια;!![]()
![]()
Όσο ζω ελπίζω,έχω ακούσει τα καλύτερα πάντως!!!ρε papazol την εχεις δει την Λουκ? Μηπως ειναι μπαζο λεμε τωρα....................
Kάτι σαν την ΑΝοικοδόμηση του σοσιαλισμού στην σοβιετική ένωση ένα πράγμα το βλέπω το εγχείρημα!!!![]()
![]()
![]()
τη θέση στον βελουχιώτη την καλύπτω εγώ ...Όσο ζω ελπίζω,έχω ακούσει τα καλύτερα πάντως!!!![]()
![]()
![]()
Mια χαρά με καλύψες εκεί ναι.τη θέση στον βελουχιώτη την καλύπτω εγώ ...
ποιά είναι τα καλύτερα που έχεις ακούσει σύντροφε ;
Mια χαρά με καλύψες εκεί ναι.
Πετίτ γκομενάκι είναι η λουκ,καστανούλα!!!![]()
(Σταρ_Ελλάς)Πηγες παρακαλω
το αβα σου από πορνό είναι , έτσι ;μη βγάζεις την ουρά σου απ'έξω, είσαι υπό παρακολούθηση για τη στρατηγική αποπλάνησης της λουκ που θα ακολουθήσεις![]()
Όχι από συναισθηματικό!!!το αβα σου από πορνό είναι , έτσι ;
Αυτό σκέφτηκα και εγώ ... μ' αυτή τη μοναδική τολμηρή σκηνή ...Όχι από συναισθηματικό!!!![]()
Αυτό σκέφτηκα και εγώ ... μ' αυτή τη μοναδική τολμηρή σκηνή ...