SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ειδικα η πρωτη γαμαει.....η τελευταια φωτο....ασε δεν θες να ξερεις.....
Κι' όμως , εμένα , η τρίτη μ' αρέσει ...
ειδικα η πρωτη γαμαει.....η τελευταια φωτο....ασε δεν θες να ξερεις.....
ειναι μαλακια να μην μπορεις να σχολιασεις στα σιτι τουρς, στα μπουρδελα κτλ
αφου και οι αλλοι κοροιδευουν
Τι λατρεύεις ακριβώς ;τα λατρευω!!!!
να κοιτα στο θεμα με τις τουμπανογυναικες ΒΒ, ΟΛΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ! κι εγω μπορω! πφφφ
ειναι μαλακια να μην μπορεις να σχολιασεις στα σιτι τουρς, στα μπουρδελα κτλ
αφου και οι αλλοι κοροιδευουν
απλα εχουν πλακα,δεν τα εχω και εικονισματα στο σπιτι μου...Τι λατρεύεις ακριβώς ;
καταρχήν στο συγκεκριμένο όντως είχα απορία γιατί δεν είχα καταλάβει αν είναι εικονίσματα ή τροποποιημένα εικονίσματα . Επομένως δεν καταλάβαινα αν "λατρεύεις" αυθεντική θρησκευτική τέχνη ή τροποποιημένη τέχνη ...απλα εχουν πλακα,δεν τα εχω και εικονισματα στο σπιτι μου...
btw μια φορα να εβλεπα ΕΝΑ ποστ σου που να μην ρωτας κατι καποιο μελος παραπονο το χω!
"τι θα σχολιαζες,τι λατρευεις,τι θ φορουσες σε ενα ρομαντικο δειπνο,τι σας εχει κανει η μαριανννα"
:Sκαταρχήν στο συγκεκριμένο όντως είχα απορία γιατί δεν είχα καταλάβει αν είναι εικονίσματα ή τροποποιημένα εικονίσματα . Επομένως δεν καταλάβαινα αν "λατρεύεις" αυθεντική θρησκευτική τέχνη ή τροποποιημένη τέχνη ...
Κατά δεύτερο , οι ερωτήσεις δημιουργούν απαντήσεις και συζήτηση ...
κατά τρίτο δεν νομίζω ότι είμαι μόνο ερωτήσεις ...
καταρχήν στο συγκεκριμένο όντως είχα απορία γιατί δεν είχα καταλάβει αν είναι εικονίσματα ή τροποποιημένα εικονίσματα .
μπουμπ χθες κατι σε ρωτησα και δεν απαντησες...θες να μ απαντησεις σημερα?
επισης σου ειχα πει οτι θα ξεφτιλιστεις τελειως μ αυτο το αβαταρ και δε μ ακουσες
Εμένα εκείνο που μ' εντυπωσιάζει είναι ότι διαλέγει άβα με έντονη κινητικότητα και το στοιχείο της ανοικτής ή κάποιας συγκαλυμμένης βίας . Είναι έτσι μπουμπ ;μπουμπ χθες κατι σε ρωτησα και δεν απαντησες...θες να μ απαντησεις σημερα?
επισης σου ειχα πει οτι θα ξεφτιλιστεις τελειως μ αυτο το αβαταρ και δε μ ακουσες
καμμενη απο χεριΕμένα εκείνο που μ' εντυπωσιάζει είναι ότι διαλέγει άβα με έντονη κινητικότητα και το στοιχείο της ανοικτής ή κάποιας συγκαλυμμένης βίας . Είναι έτσι μπουμπ ;
Γιατί έφαγε μπαν ο αυνιανιόνης;