Sokofretaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τι λες ρε μήτσο
μπήκα σε ένα τσατ να περάσω την ώρα μου, έπιασα την κουβέντα στο πάμπλικ, κάποια από εκεί που συνομιλούσαμε με κάλεσε να τα πούμε πριβέ και ψου ψου ψου συναντηθήκαμε
λες να έψαχνα να βγάλω γκόμενα από το νεταπλά είδα να έρχεται πήδος και δοκίμασα την τύχη μου
![]()
Αν δεν τυχει κατι εξω αληθινο μην επιδιωκεις τιποτα απροσωπα μεσα απο τσατ και λοιπα....
Εξαλλου ολα τα νορμαλ ατομα ειναι ηδη πιασμενα απο τις σχολες η και τα σχολεια
(χωρις να θελω να τσουβαλιασω η να θιξω κανεναν και καμια)
Φυσικα παντα θα υπαρχουν εξαιρεσεις, καθως ποτε δεν ξερεις τι εχει παιξει στην ζωη του καθενος, αλλα σκεψου και ποσο εισαι διατεθειμενος να ρισκαρεις την ψυχικη σου γαληνη για κατι εντελλως αγνωστο ?
Αν τυχει ετυχε διαφορετικα οποτε τυχει.... κι αν δεν τυχει σκεψου οτι ισως ηταν γραφτο να μην τυχει...
Πιο απλα .... δες την ολη φαση ως χαβαλε και μην πιστευεις πολλα πολλα...
Και καλα δεν εψαχνες ............![]()
Αμα ηταν μποφα φυσικο ειναιχωρίς πλάκα τώρα, εκείνη ψαχνόταν![]()
τοσο σαπια ηταν?η ζυγιζοταν σε κτεο ?![]()
Ψαξε στη κωλοτσεπηκαι εγώ ψάχνομαι.![]()
Κοιτα απο νετ εχω βγει με 5 κοπελες η μια ηταν μικρη 17 ετων κουκλι με τα ολα του (παιδεραστης ομως δεν ειμαι οποτε την εστειλα σπιτακι της)τι λες ρε μήτσο
μπήκα σε ένα τσατ να περάσω την ώρα μου, έπιασα την κουβέντα στο πάμπλικ, κάποια από εκεί που συνομιλούσαμε με κάλεσε να τα πούμε πριβέ και ψου ψου ψου συναντηθήκαμε
λες να έψαχνα να βγάλω γκόμενα από το νεταπλά είδα να έρχεται πήδος και δοκίμασα την τύχη μου
![]()
Ψαξε στη κωλοτσεπη![]()
Τα διευρα τα βαζει στην μπροστινη ρε![]()
Μονο με μαρουλοεκατοσταευρα κυκλοφοραει το σοκοφρετακι
![]()
Ψαξε στη κωλοτσεπη![]()
Αδικο δεν εχεις καθολουΑν δεν ρισκαρειs.....δεν θα φαs
Οποιοs την νυχτα φοβαται.....
Περιμενωθα σου δωσω τηλέφωνο να μιλήσουμε να πάψεις να με λες αγόρι.![]()