on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
αν εβλεπα δικη μου φωτο εδω μέσα ή οπουδηποτε αλλου χωρις τη συγκαταθεση μου , ο τυπος θα ειχε πολυ ασχημα ξεμπερδεματα.
Δε σου αρεσει μωρη?ελπιζω απο σωμα να ειναι καλυτερη.
Θα μου εκλανες τα παπαρια μωρη αραχνομουνο...αν εβλεπα δικη μου φωτο εδω μέσα ή οπουδηποτε αλλου χωρις τη συγκαταθεση μου , ο τυπος θα ειχε πολυ ασχημα ξεμπερδεματα.
Εσενα τι σε νοιαζει....αραξε μην σε αρχισω στα μπινελικια.....Κεφαλονια ρε τυπε....ειχα παει για μπανιο εψες...
αν εβλεπα δικη μου φωτο εδω μέσα ή οπουδηποτε αλλου χωρις τη συγκαταθεση μου , ο τυπος θα ειχε πολυ ασχημα ξεμπερδεματα.
Εσυ μην ποσταρεις μωρη πατσαβουρα...και τι να ποσταρεις δηλαδη τα μαυρα σου τα χαλια?...εγω ποσταρω οτι γουσταρω..και το μωρο ειναι διπλα μου και μου κανει κλαρινο...και γελαμε.."Απαγορεύονται αυστηρότατα δημοσιεύσεις παράνομων ή ερασιτεχνικών φωτογραφιών ή/και video. Μη δημοσιεύετε φωτογραφίες ή/και video από τα οποία υπάρχει η δυνατότητα να αναγνωριστεί
ο/η εικονιζόμενος/-η. "
απο τους κανόνες του φορουμ
"Απαγορεύονται αυστηρότατα δημοσιεύσεις παράνομων ή ερασιτεχνικών φωτογραφιών ή/και video. Μη δημοσιεύετε φωτογραφίες ή/και video από τα οποία υπάρχει η δυνατότητα να αναγνωριστεί
ο/η εικονιζόμενος/-η. "
απο τους κανόνες του φορουμ
Εννοεις το γευμα αυτο...τύπε η φώτο πρέπει να είναι μετά το...γεύμα, έχει ένα ύφος ικανοποίησης-ευχαρίστησης στη φάτσα![]()
![]()
![]()
Εσυ μην ποσταρεις μωρη πατσαβουρα...και τι να ποσταρεις δηλαδη τα μαυρα σου τα χαλια?...εγω ποσταρω οτι γουσταρω..και το μωρο ειναι διπλα μου και μου κανει κλαρινο...και γελαμε..
Τυπε μου το μωρο ειναι αλλοδαπο..καμια σχεση με τις υστερικες μαλακοελεηνιδες...δικαιολογημένα.
αλλά θα είχες καθήσει εξ αρχής να ποζάρεις γυμνόστηθη στον φακό κάποιου που γνώρισες πριν από λίγο?
πήγαινε γυρεύοντας και η τύπισσα, η εποχή της αθωότητας έχει παρέλθει εδώ και πολλά χρόνια και στην θέση της ήρθε η εποχή της επικοινωνίας.
Ξερεις και την κουτσουπια ρε σκυλε?Αντισαμο ειμαι....ΣΚΑΛΑ-ΠΟΡΟ-ΦΥΣΚΑΡΔΟ-ΞΙ-ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑ-ΜΥΡΤΟΣ.............
Τυπε μου το μωρο ειναι αλλοδαπο..καμια σχεση με τις υστερικες μαλακοελεηνιδες...
Τυπε μου το μωρο ειναι αλλοδαπο..καμια σχεση με τις υστερικες μαλακοελεηνιδες...
Εχει παει για ντουζακι τυπε μου να πλυθει....πες της να πιάσει ένα βαρύ τσάμικο τύπε![]()
τη δικη σου φωτο ελληναρα μου ομως δεν την ποσταρεις να δουμε φατσα.
Μόνο την πρωην σου στο αβαταρ και την καινουρια σημερα.
Βαλε να δουμε και σενα ακομπλεξαριστε τυπε!!!