sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Να παει να γαμηθει η ον δε ροουντ.....πας καλά ,γιατί ρε μας βασανίζεις???![]()
![]()
![]()
εντιτ . η ον δε ροουντ μάλλον σου λέει οτι της π..άς το θέμα νομίζω!!
![]()
![]()
Να παει να γαμηθει η ον δε ροουντ.....πας καλά ,γιατί ρε μας βασανίζεις???![]()
![]()
![]()
εντιτ . η ον δε ροουντ μάλλον σου λέει οτι της π..άς το θέμα νομίζω!!
![]()
![]()
αν ομως παντευονται ομορφες γυναικες ασχημους αντρες , τι γονιδια μεταβιβαζονται στην επομενη γενια?υποστηριζεται οτι οι γυναικες με τα χρονια ομορφαινουν. Δηλαδη, οι πιο εμφανισιμες γυναικες εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να τεκνοποιησουν, εφοσον ελκυουν τους αντρες περισσοτερο. Επομενως με τα χρονια, τα γονιδια των γυναικων δινουν ολο και ομορφοτερες γυναικες.
Στην παρτουζα ειναι (με γυναικες) αλλα που τετοια τυχη ?Με πηρε ξωφαρτσα εμενα...παραλιγο....το εχω μετανιοωσει που δεν εγινα.....ηταν μια δουλεια που μου παει παρα πολυ.....Εσυ το μυαλο σου στα ουζα...
Στην παρτουζα ειναι (με γυναικες) αλλα που τετοια τυχη ?
Οποτε ας πνιξω τον καημο μου στα ουζα αφου δεν εχει παρτουζα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να παει να γαμηθει η ον δε ροουντ.....
αν ομως παντευονται ομορφες γυναικες ασχημους αντρες , τι γονιδια μεταβιβαζονται στην επομενη γενια?
αν ομως παντευονται ομορφες γυναικες ασχημους αντρες , τι γονιδια μεταβιβαζονται στην επομενη γενια?
Τι να σου κανω μωρη γαλιαντρα που το λιμπρο ντορο το κατεστρεψαν.....το οικοσημο βεβαια υπαρχει.....ουστ τουρκαλοσπορε...τσικ τσικ. κριμα στα οικοσημα.
παντως [size=20pt]εισαι off topic. [/size]
υποτιθεται κατα τι καλύτερα απο ο,τι αν παντρευονταν ασχημες γυναικες.
Η ερευνα μου φαινεται για τον πουτσο, κατι ειχα διαβασει παλιοτερα, αλλα θα το τσεκαρω.
μειωνονται οι πιθανοτητες να βγουνε μπαζα τυπαρα
ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΣΚΟΝΤΑΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ![]()
![]()
![]()
![]()
Καλο και αυτο....λοιπον τα λεμε μετα....παω να βρεξω τα παπαρια μου στην θαλασσα....
απο την άλλη όμως μεταβάλλονται σταδιακά τα κριτηρια ως προς το τι θεωρειται "μπαζο"
Οσο γεννιούνται ομορφότερες, τοσο τα κριτηρια γιατο ποια ειναι ομορφη γινονται αυστηροτερα.
μειωνονται οι πιθανοτητες να βγουνε μπαζα , σε συγκριση με το γαμο ενος ομορφου και μιας ομορφης ?μειωνονται οι πιθανοτητες να βγουνε μπαζα τυπαρα
τι δουλεια εχει η ηθικη και η αξια με την εξελιξη των ειδων του δαρβινου ?μειωνονται οι πιθανοτητες να βγουνε μπαζα , σε συγκριση με το γαμο ενος ομορφου και μιας ομορφης ?ή αυξανονται?
εν πασει περιπτωση ,
στην πραγματικοτητα ισχυει αυτο που ελεγε ο δαρβινος , οτι εξελικτικο πλεονεκτημα εχουν οσοι ειναι πιο προσαρμοσμενοι στο συστημα στο οποιο εντασσονται,
στην δικια μας περιπτωση οσοι ειναι πιο προσαρμοσμενοι στην ελλαδικη σεξουαλικη ηθικη με οτι αυτο συνεπαγεται
αλλα υπαρχει και μια αλλη παραμετρος , η "αξια"
που ενω δεν δινει εξελικτικο πλεονεκτημα , σε ενα πληθυσμο ζωων που πηδιουνται τα πιο συμβατα μεταξυ τους και δινουν τη νεα γενια απο ζωακια και ουτω καθεξης...
αλλα συγκροτει την εννοια του "πολιτισμου" , αυτο αποδεικνυει οτι ο Δαρβινος ηταν πολυ πιο εξυπνος απο τους δαρβινιστες που παπαγαλισαν το εργο του , μιας και τα ανωτερω ειναι δικα του λογια...
ela re ο εροτικαΠου ειστε ρε μορφες?![]()
σε εκπλησσει λιγο ε?τι δουλεια εχει η ηθικη και η αξια με την εξελιξη των ειδων του δαρβινου ?
Εγω δεν σε ξερω καν.Γεια σας βρε...Ποσο καιρο εχετε να με δειτε?