on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Αυτο ομολογω δεν το περιμενα.
Οι χοντρούληδες ειναι πολύ σεξυ!
Αντίθετα, δεν θυμάμαι να εχω φάει ποτέ ήττα απο αδύνατο.
Αυτο ομολογω δεν το περιμενα.
Βεβαια για σας που ζειτε στην Ελλαδα και της εχεται συνηθισει της Ελεηνιδες σας φενονται γκομεναρες.να βαζεις κολυριο συχνοτερα
Οι χοντρούληδες ειναι πολύ σεξυ!
Βεβαια για σας που ζειτε στην Ελλαδα και της εχεται συνηθισει της Ελεηνιδες σας φενονται γκομεναρες.
χαχαχαχα
καλα λεω για τα γουστα σου χαχαχα
Ευτυχώς να λές, γιατι θα σου εκλεβα ολους τους γκόμενους.
Στην Ελλαδα μπαζα ηταν και μπαζα θα ειναι!Οι Ελεηνιδες δυστηχως δεν βλεπω να ομορφενουν!
Εγω σχετικα εγραψα αυτος ο βλακας αν διαβασες λεειΕνταξει, την ειπες την χιλιοειπωμένη αποψαρα σου. Το θρεντ όμως άλλο λέει.
Κανε ενα κοπο να ξαναδιαβασεις.
Λαθος ο τίτλος ---
Αυτός o τίτλος εννοει κατι συγκεκριμένο
Αμεσως μετά -- στο ανοιγμα , περιγράφεται οτι εννοείται κάτι εντελώς διαφορετικό
Προφανώς ο τίτλος πρέπει να αλλάξει απολύτως-- και να γίνει
>>>
"Το γυναικείο φύλο ομορφαίνει με την πάροδο των γενεών;"
===
στοιχειώδες Watson ....![]()
Εγω σχετικα εγραψα αυτος ο βλακας αν διαβασες λεει!Διαφωνο ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΕΗΝΙΔΕς ΟΜΟΡΦΕΝΟΥΝ!Τα ιδια χαλια ειναι!Το οτι οι γυναικες ομορφενουν στη θεωρια ειναι σωστο στην πραξη ομως δυστηχως αυτο δεν συμβαινει!
Εγω σχετικα εγραψα αυτος ο βλακας αν διαβασες λεει!Διαφωνο ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΕΗΝΙΔΕς ΟΜΟΡΦΕΝΟΥΝ!Τα ιδια χαλια ειναι!Το οτι οι γυναικες ομορφενουν στη θεωρια ειναι σωστο στην πραξη ομως δυστηχως αυτο δεν συμβαινει!
ποιον λες βλακα ?
εσυ καλα τα εγραψεςποιον λες βλακα ?
Μαλλον εσενα ειπε τυπε...
οοοο το αλλο που ειπε για το σπιτι σου το ακουσες????
ετοιμαζεται μονομαχια![]()
δεν εννοουσα εσενα αλλα αυτον -------gabadoo------ποιον λες βλακα ?
πηρες θεση εσυ ε τυπαρα?![]()
ΜΗΝ τσακώνεστε εσεις , επειδή καποιος ανοιξε θρεντ με λαθος τιτλο , ως προς αυτο που πραγματικά εννοεί..![]()