Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Kefaloniaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ολες οι κωλοτρυπιδες πανε με τον γκομενο τους εκει.
Kefaloniaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α τοσο αθεη.αυτο μου θυμιζει μια μαλακια που λεγανε να κλεισεις τα φωτα κ να πας σε καθρεφτη με ενα αναμμενο κερι και να πεις το πατερ ημων αναποδα.
αθεη ξεαθεη παντα χεζομουν να το κανω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι ρε τυπε ερχονται μονες......δεν σε κοβω να κατεβανεις συχνα....δεν εχεις καλες σχεσεις με νησι...
![]()
Λες να ησουνα εσυ που γαμησα μια περσι μαζι με την κολλητη τηςπηγα με την κολλητη μου περσι![]()
Καταλαβα.....Για καλοκαιρι εχω να κατεβω καμποσο καιρο, δεν ειναι και το καλυτερο για να βρεις ξεκωλα τυπε. Θελει πολυ κυνηγι.
Προτιμω Κυκλαδες.
Κεφαλονια εκει που ειμαι η φαση ειναι χειμωνα με σομπα στο σπιτι, πενταπλη κουβερτα μαλλινη, και μπρουσκο homemade![]()
![]()
![]()
Λες να ησουνα εσυ που γαμησα μια περσι μαζι με την κολλητη της![]()
![]()
Τι μηνα ηρθες?
τοσο πολυ κρυωνεις μωρηΓια καλοκαιρι εχω να κατεβω καμποσο καιρο, δεν ειναι και το καλυτερο για να βρεις ξεκωλα τυπε. Θελει πολυ κυνηγι.
Προτιμω Κυκλαδες.
Κεφαλονια εκει που ειμαι η φαση ειναι χειμωνα με σομπα στο σπιτι, πενταπλη κουβερτα μαλλινη, και μπρουσκο homemade![]()
![]()
![]()
Προσεχε τι ποσταρισμα θα βαλεις στο επομενο.Λες να ησουνα εσυ που γαμησα μια περσι μαζι με την κολλητη της![]()
![]()
Τι μηνα ηρθες?
Πανω που ημουν ετοιμος να πω "Τιμη και δοξα στον ηρωα".δε γαμηθηκα.
Τωρα που το λες, μια φιλη μου σκοτωθηκε εκει.αν θες να σκοτωθεις σε τροχαιο,η κεφαλονια ειναι ενας μαστ προορισμος.
Για νεο μας το λες?δε γαμηθηκα.
εφτασα το δεκαχιλιαρο..δεν το πηρα χαμπαρι..Προσεχε τι ποσταρισμα θα βαλεις στο επομενο.
Θα ειναι το 10.000.
Ελπιζω να μην σημαδευτει απο την αποκαλυψη οτι εχεις πηδηξει την ολογλυκη.
Τωρα που το λες, μια φιλη μου σκοτωθηκε εκει.
Επεσε το αυτοκινητο σε εναν γκρεμο και πεταχτηκε απο το παρμπριζ.
Προσγειωθηκε με το κεφαλι σε εναν βραχο.
Απο τους νομους με τα λιγοτερα ατυχηματα....αν θες να σκοτωθεις σε τροχαιο,η κεφαλονια ειναι ενας μαστ προορισμος.
μαλακιζεσαι........ φανταζομαι θες να ενεργοποιησεις το τριτο ματι και τα τσακρα..επειδη δεν εχεται μονο εσεις τρελα αλλα εχω και εγω
εχετε ασχοληθει ποτε με διαλογισμο?
προσπαθουσα τοσο καιρο να πετυχω εναν υπερδιαλογισμο, αλλα με της απλες τεχνικες δεν τα κατάφερνα
παρτε λοιπον ενα κερι αναψτε το και παρατηρήστε την φλωγα,προσπαθηστε να εστιάσετε το βλεμα σας στην σκια της φλογας
μεινετε εκει για 8-10 λεπτα
υστερα σε ενα σκοτεινο δωματιο χαλαρωστε και κλειστε τα ματια, θα παρατηρήσετε ενα μικρο φως στην μεση του σκοταδιου
εαν συνεχισετε να το παρατηρητε, θα μεγαλωνει συνέχεια και στο τελος θα γινει κατι,αυτο δεν το λεω
υγ.. δεν περνετε μονο εσεις χαπια![]()
Θα κοιταζε την θεα κατω στον μυρτο μαλλον......ελπιζω να μην το λες αληθεια...Τωρα που το λες, μια φιλη μου σκοτωθηκε εκει.
Μπα.Απο τους νομους με τα λιγοτερα ατυχηματα....
ληξουρι-αργοστολι;;;Τωρα που το λες, μια φιλη μου σκοτωθηκε εκει.
για καλοκαιρι μιλαω...εχω γυρισει σχεδον ολα τα τουριστικα νησια της ελλαδας...Απο τους νομους με τα λιγοτερα ατυχηματα....