Αυτό περιμένω και εγώ τόση ώρα γδυμνός, και ξεπάγιασα.
γδυμνός = πές μου πώς το κάνεις ?

Αυτό περιμένω και εγώ τόση ώρα γδυμνός, και ξεπάγιασα.
ο ελληνας πρεπει να φαει μεγαλη πουτσα για να γινει εκρηξηΚαιρος να γινει μια εκρηξη,ποσο καιρο θα κοιμομαστε ;)
Αν ειχε 1-2 εκατομυρια κοσμο στους δρομους τι θα γινοταν?Μακελειο?Θα ερθει και αυτη η στιγμη στο μελλον..ο ελληνας πρεπει να φαει μεγαλη πουτσα για να γινει εκρηξη
πρεπει να γινει μεγαλο χουνερι
υ.γ
αλλα βλεπεις ομως οταν σηκωνεις κεφαλι σου ανηγουν το κεφαλι οπως εγεινε εχτες
οταν δεν θα υπαρχει χρημα καθολουΑν ειχε 1-2 εκατομυρια κοσμο στους δρομους τι θα γινοταν?Μακελειο?Θα ερθει και αυτη η στιγμη στο μελλον..
Αν ειχε 1-2 εκατομυρια κοσμο στους δρομους τι θα γινοταν?Μακελειο?Θα ερθει και αυτη η στιγμη στο μελλον..
Αυτο ειπα και γω χθες,θα γινει οταν πεινασει και ο τελευταιος Ελληνας της μικρομεσαιας ταξης..οταν δεν θα υπαρχει χρημα καθολου
φαι γιοκ
τοτε θα γινει...
θα ειναι λιγο αργα ομως...
αυτη η εκρηξη εχει αργησει φιλαρακο λυπαμε που το λεω αυτο αλλα ισως ειναι το μονο που θα ταρακουνησει λιγο τα νεραΠερα απο την πλάκα που κανουμε πολλες ωρες
τον χαβαλε
τα πειραγματα σε αλλα μελη
ειναι καιρος να δουμε τα πραγματα λιγο σοβαρα
η κατάσταση στην Ελλαδα εχει ξεφυγει εντελς,φτωχεια,ανεργια
εγκληματιες στο κεντρο να κανουν οτι γουστάρουν
δυναμεις αστυνομιας που αντι να προστατευουν τον πολιτη προστατευουν τους νταβατζηδες και τους κλεφτες
μεγαλη διαφθορα και στης ταξεις της αστυνομιας
δλδ τωρα εαν πεθανει αυτος που τραυμάτησαν αστυνομικοι εχτες τι θα γινει? Της πουτανας παλι..
εγω δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδι μου ,ναι μεν σε νευριάζει το γεγονος οτι αυτοι παντα προκαλουν τα επεισοδεια (αναρχικοι-μαλακες)
αλλα να πας να πλακωσεις με τετοια βια καποιον,χειροπεδες δεν εχεις? Η εισαι μαγκας το να δερνεις καποιον αοπλο επειδη εσυ φορας τα κερατα σου?
Τελοσπαντων
εχει αρχησει και βράζει η κατάσταση απο ολες, μα ολες της αποψεις
αναποφεφκτο πλεον η μεγαλη κοινωνικη εκρηξη...
Αυτο ειπα και γω χθες,θα γινει οταν πεινασει και ο τελευταιος Ελληνας της μικρομεσαιας ταξης..
ηρθε το ανηψουδι και χαθηκε καθε ιχνος σοβαροτητας....
ηρθε το ανηψουδι και χαθηκε καθε ιχνος σοβαροτητας....
το εξηγεις αυτο?αρχίδια.
το εξηγεις αυτο?
μονο φιλοφρονησεις κανω σ' εσενατο δέχομαι ως φιλοφρόνηση
και ανταποδίδω με ομοβροντία![]()
![]()
![]()
![]()
και τα δικαιωματα σου η την αποψη του καθενος που συμπεριλαμβανει κ μερος της δικια σου ζωης την παρομιαζεις με αυτο?όρχεις, γεννητικά όργανα.