jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Είναι κανείς εδώ?![]()
ηρθες μωρο μου ?

ετοιμαζομουν για μπανακι ... θα ρεθςι να μου τριψεις την πλατη /?
Είναι κανείς εδώ?![]()
Εδώ και κλαίω..Που σαι μωρη κατερινιω.....![]()
Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να μου γυρίσεις πλάτη?ηρθες μωρο μου ?
ετοιμαζομουν για μπανακι ... θα ρεθςι να μου τριψεις την πλατη /?
Ρε μαλακα...εχεις προβλημα...μας εχεις ζαλισει τα παπαρια με τα χαπια....σου ειπα ελα να σε παρω για σερβοτορο το καλοκορι μπας και ξελαμπικαρεις...σπανιο ειδος
![]()
μα πως σε τρομαξα η πιο καλη μου φωτο ειναι αυτη,ολο χαμογελο ειμαι.Εδώ και κλαίω..![]()
Με τρόμαξε ο μαστερ..![]()
Ποιος τον γαμαει τον μαστερΕδώ και κλαίω..![]()
Με τρόμαξε ο μαστερ..![]()
Τα χάπια σου,τα νεύρα σου...χμ..σπανιο ειδος
![]()
κανα στραπονακι θελει ο σταματουκος,για να ισιωσει.Τα χάπια σου,τα νεύρα σου...χμ..![]()
Τώρα θες και ταξί?
Τα χάπια σου,τα νεύρα σου...χμ..![]()
Τώρα θες και στραπον?
Εχεις καλεσει ολες τις γυναικες του σαιτ να δω αν ερθουν ολες που θα τις βαλεις ρεΠοιος τον γαμαει τον μαστερΠοτε θα ερθεις κεφαλονια να παμε για κανα μπανακι...
![]()
![]()
Να ζεστάνει πρώτα ο καιρός..Ποιος τον γαμαει τον μαστερΠοτε θα ερθεις κεφαλονια να παμε για κανα μπανακι...
![]()
![]()
Τι σκατούλης είσαι..
Καλά..από χαμόγελο...σκίζεις..!!!μα πως σε τρομαξα η πιο καλη μου φωτο ειναι αυτη,ολο χαμογελο ειμαι.![]()
Α...εδω εισαιΕχεις καλεσει ολες τις γυναικες του σαιτ να δω αν ερθουν ολες που θα τις βαλεις ρε![]()
Πουλι?Να ζεστάνει πρώτα ο καιρός..
Ξέχασες τα νερά μας εκεί..είναι ψυγείο?
Τι θες?
Να δαγκώσω το πουλί μου από το κρύο?
Ουουουουου...ολόκληρο λόχο..!!!κανα στραπονακι θελει ο σταματουκος,για να ισιωσει.
εχεις καμια καλη να του κανει τετοιο προγραμμα;
120 μετρα δεν ειναι σπιτι ρε ειναι το σινικο τοιχοςΑ...εδω εισαι..νομιζα οτι δεν θα το δες το ποστ μου...Εχω 120 μετρα σπιτη ρε...ελα και εσυ...να αναλαβεις το πουλι της κατερινας...
Πουλι?
![]()
Πουλί...Α...εδω εισαι..νομιζα οτι δεν θα το δες το ποστ μου...Εχω 120 μετρα σπιτη ρε...ελα και εσυ...να αναλαβεις το πουλι της κατερινας...
Πουλι?
![]()