pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Καλως το στερεο μαικχερετε
Καλως το στερεο μαικχερετε
και δεν σου φενοτανχαρντ >ροκ >
αλληλούια >
![]()
γειααααααχερετε
που εισαι αγορι? ολα καλα?Καλως το στερεο μαικ![]()
και δεν σου φενοταν
Ολα καλα,πηραμε λιγο ματι κανενα μπουτακι στη γιοροβιζιονπου εισαι αγορι? ολα καλα?
παιδια τι νεα?
το μονο που με κανει να πιστευω οτι εχεις σχεση με αυτο το ειδος ειναι τα χαπια που μας πασαρεις συνεχωςτο Σάββατο πήγα συναυλία blind guardian![]()
![]()
![]()
![]()
Στα παπαρια του σινερμαντο Σάββατο πήγα συναυλία blind guardian![]()
![]()
![]()
![]()
πιστεψε με ειμαι πολυ χειροτερα απο σενα και παρολα αυτα δεν το βαζω κατω ;)Tον πουτσο κλαιγανε...
γιατι ρε τα δικα σου γεμισαν και δεν εχεις χωρο να γραψεις?Στα παπαρια του σινερμαν![]()
μιλας για τον κλωνο του τον σταμ ε;το μονο που με κανει να πιστευω οτι εχεις σχεση με αυτο το ειδος ειναι τα χαπια που μας πασαρεις συνεχως![]()
![]()
αααααα εγω δεν ξερω εσυ εισαι ο μαρτυριαρηςμιλας για τον κλωνο του τον σταμ ε;![]()
Ετσι τυπε,στα δικα μου εχω γραψει πολλες φορες το νικ Κοσνικγιατι ρε τα δικα σου γεμισαν και δεν εχεις χωρο να γραψεις?![]()
![]()
![]()
ρουφιανος ειναι η καταλληλη λεξη για τον θεσσαλουληαααααα εγω δεν ξερω εσυ εισαι ο μαρτυριαρης![]()
![]()
![]()
Ετσι τυπε,στα δικα μου εχω γραψει πολλες φορες το νικ Κοσνικ![]()
αλλη φορα να κανεις οικονομια χωρουΕτσι τυπε,στα δικα μου εχω γραψει πολλες φορες το νικ Κοσνικ![]()
Επισης ειναι κρυφομοντ και θα μαςρουφιανος ειναι η καταλληλη λεξη για τον θεσσαλουλη![]()
ελα μωρε το βρηκες μικρο και το κατηγορειςρουφιανος ειναι η καταλληλη λεξη για τον θεσσαλουλη![]()
βρωμισει τ'αρχιδιαΕπισης ειναι κρυφομοντ και θα μας![]()