sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ρε ειλικρινα..αυτη η μαλακια που υπαρχει στον ελληνα δεν υπαρχει σε κανεναν αλλο λαο...ρε ειναι καμενοι λεμε εντελως...Αυτα τα θρεντ συνηθως καταληγουν σε κομματικη μαχη![]()
Ρε ειλικρινα..αυτη η μαλακια που υπαρχει στον ελληνα δεν υπαρχει σε κανεναν αλλο λαο...ρε ειναι καμενοι λεμε εντελως...Αυτα τα θρεντ συνηθως καταληγουν σε κομματικη μαχη![]()
μια ζωη χαλιας εισαιΚαι γω χαλια ειμαιΣταμ η δυναμη του στοιχηματος
![]()
Βραζει το αιμα μαs.....Ταπεραμεντο μεσογειακοΡε ειλικρινα..αυτη η μαλακια που υπαρχει στον ελληνα δεν υπαρχει σε κανεναν αλλο λαο...ρε ειναι καμενοι λεμε εντελως...
Φιλε ο μη σεβασμος της αποψεις του αλλου ειναι ελληνικο προνομιοΡε ειλικρινα..αυτη η μαλακια που υπαρχει στον ελληνα δεν υπαρχει σε κανεναν αλλο λαο...ρε ειναι καμενοι λεμε εντελως...
Που και που ειμαι και μοκεταςμια ζωη χαλιάς εισαι![]()
καμια καριολιτσα θα μπει να ανεβουμεΠου και που ειμαι και μοκετας![]()
Ας φωρτοσουμε τοτε ολες τις μαλακιες μας στο μεσογειακο ταμπεραμεντο μας...οι ισπανοι τι ειναι οι ιταλοι οι πορτογαλλοι?Βραζει το αιμα μαs.....Ταπεραμεντο μεσογειακο
ο μαλακας του σαιτ εννοειεςΠου ειναι η περιφανεια του σαιτ ?
Ο ανθρωπος με τα χιλια προσωπα![]()
Αυτο το Μπιμπελο τη ρολο βαραει?Ποιανου ειναικαμια καριολιτσα θα μπει να ανεβουμε![]()
Αυτα πληρωνουμε τοσα χρονια τωρα....Και θα συνεχισουμε να πληρωνουμεΑς φωρτοσουμε τοτε ολες τις μαλακιες μας στο μεσογειακο ταμπεραμεντο μας...οι ισπανοι τι ειναι οι ιταλοι οι πορτογαλλοι?
Ετσι......Αυτα πληρωνουμε τοσα χρονια τωρα....Και θα συνεχισουμε να πληρωνουμε
δεν ξερω ακομαΑυτο το Μπιμπελο τη ρολο βαραει?Ποιανου ειναι![]()
Ο προεδρος της Θεσσαλονικηςο μαλακας του σαιτ εννοειες![]()
Ο προεδρος της Θεσσαλονικης
Ο τυπος που ειναι χωριατης και προτευουσιανος
Ο τυπος που δεν εχει αρχιδια![]()
Για βαλε τα καλοπαιδα που ξερεις και αναφεερες στο διπλανο θρεντ να μαθουνε για το μπιμπελο....δεν ξερω ακομα
αλλα θα ψαξω και θα μαθω![]()
μπα αυτα δε ρωτανε μονο χτυπανεΓια βαλε τα καλοπαιδα που ξερεις και αναφεερες στο διπλανο θρεντ να μαθουνε για το μπιμπελο....![]()
![]()
![]()
![]()
Πεστους να ερθουν να μου χτυπησουν δυο αυγα να κανω ομελετα.....μπα αυτα δε ρωτανε μονο χτυπανε![]()
αν ειναι μαυρα τα αυγα το κανουνΠεστους να ερθουν να μου χτυπησουν δυο αυγα να κανω ομελετα.....![]()
![]()
![]()