ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
μαλακιες λεει ο κομπλεξικος.
αμα σε γαμησει η ροχαλα θα σου πω εγω
μαλακιες λεει ο κομπλεξικος.
Αντι να χάσεις κανα κιλο? Αντι να βγεις εξω να κάνεις τζοκινγκ καθεσαι και ψαχνεις ποιανου κλωνος είμαι? Δεν θα με βρεις ποτε μωρη ,ΑΚΟΥΣγουλφακι αποκαλυφτηκες μλκ
α εισαι τελειως αστοιχειωτηπρωσθαισσσα το πραπη μπεεετΤα.
αβου εησαη τετοηος ομως σε καθε ενα λαθος που θα κανεις θα παραμονευω!
μπορει να σε βρω εγω και να του το καρφωσω ομως....Αντι να χάσεις κανα κιλο? Αντι να βγεις εξω να κάνεις τζοκινγκ καθεσαι και ψαχνεις ποιανου κλωνος είμαι? Δεν θα με βρεις ποτε μωρη ,ΑΚΟΥΣ
[move]ΠΟΤΕ [/move]
κομπλεξαραααααααααα!αμα σε γαμησει η ροχαλα θα σου πω εγω
συμφωνω. 0Ποσο τραγικο να φτυνεις εκει που προηγουμενως εγλυφες..... εσυ τι λες Σιλβα?
Αφου είμαι ο νωντας δεν σου πα?μπορει να σε βρω εγω και να του το καρφωσω ομως....
Πάρταεφερε τη μαμα του
Οταν χάσεις 5 κιλα ελα να σου πω....στανταρ ο γουλφακις
Εσυ τα καταπινεις
Η τα φτυνεις τελικα?
αμα εισαι ο νωντας εσυ εγω θα κατσω να με πηδηξει ο γαιδαρος ....Αφου είμαι ο νωντας δεν σου πα?
Πες του ρε οτι δεν είμαι εσυ ,μου εχει ζαληζει τα πεταλα ολη μερα ποιος κλωνος και ποιος είμαιτα καταπίνει το μωράκι μου....ο νωντακουλίνης μουυυυυυυυυυυυ :-*
εγω δεν καταλαβαινω και ποτε,ειμαι μονιμως στην κοσμαρα μου αφου η μπιχτη σου παει για μενα!Ποσο μα ποσο τραγικο ειναιο να μην αντιλαμβανεται καποιος τι θελει να πει ο ποιητης... εσυ τι λες Σιλβα?
Ε τοτε ειμαι ο glαμα εισαι ο νωντας εσυ εγω θα κατσω να με πηδηξει ο γαιδαρος ....
Οταν χάσεις 5 κιλα ελα να σου πω....
εγω δεν καταλαβαινω και ποτε,ειμαι μονιμως στην κοσμαρα μου αφου η μπιχτη σου παει για μενα!