Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ασε τον "Σφίχτερμαν" να βράζει στο ζουμί του καρδιά μου... :-*.....ναριιιι!!!! :-* :-* :-*
Ασε τον "Σφίχτερμαν" να βράζει στο ζουμί του καρδιά μου... :-*.....ναριιιι!!!! :-* :-* :-*
Το λένε άλλωστε:
Σκυλί που γαβ-γαβ,δεν δαγκώνει!!!![]()
παρελθοντικους χρονους χρησιμοποιουμε παρακαλω!!!!Ασε τον "Σφίχτερμαν" να βράζει στο ζουμί του καρδιά μου... :-*
α ναι εσυ ο γεροδεμενος με το κολυμπι
δε με πειθεις. ουτε οι γεροδεμενοι κνιτες..
σκατα, παλι ξυλο θα φαει ο παπαζολης :-
Το λένε άλλωστε:
Σκυλί που γαβ-γαβ,δεν δαγκώνει!!!![]()
Θα σε προσλάβω για body-guard λέμε!!!ελα μωρε τωρα με τον κρεατινατο...εδω μιλαμε για pure muscle..οχι για συμπληρωματα
ρε βελβυ...απο την συμπεριφορα σου μας δειχνεις οτι γουσταρεις τον εκτωρακο...
ελα μωρε τωρα με τον κρεατινατο...εδω μιλαμε για pure muscle..οχι για συμπληρωματα
αααααααχαχαχαχαχα!!! ελα ελα μυωδη αντρα!! επειδη κραζω καποιον, δε σημαινει οτι κανω συμμαχια και με οσους κραζουν τον ιδιο! αααααααχαχαχ
To avatar σου κόλαση πάντως,φαντάζομαι καμία σχέση δεν έχεις εσύ με αυτήν την μαχητική κοπελία,εεε;!αααααααχαχαχαχαχα!!! ελα ελα μυωδη αντρα!! επειδη κραζω καποιον, δε σημαινει οτι κανω συμμαχια και με οσους κραζουν τον ιδιο! αααααααχαχαχ
Θα σε προσλάβω για body-guard λέμε!!!![]()
αααααααχαχαχαχαχα!!! ελα ελα μυωδη αντρα!! επειδη κραζω καποιον, δε σημαινει οτι κανω συμμαχια και με οσους κραζουν τον ιδιο! αααααααχαχαχ
ααααααααααααααααχαχαχαχα γουλφηηηηηηηηηηηηη αυτο το κωλοδαχτυλο που σου φορεσε η βλαβη οχι απλα δεν ειχε βαζελινη, αλλα το εβαλε και στα γρεζια να σε γρατζουναει
Aπορώ πώς σου μπήκε αυτή η ιδέα;;;δεν προστατευω κουμμουνια...αλλα για σενα θα κανω μια εξαιρεση.. ;)
Aπορώ πώς σου μπήκε αυτή η ιδέα;;;![]()
πω πω ρε γουλφ. εισαι λιγο βαρετουλης ε? :-
Tρομερά ρε συ,ακού κομμούνι εγώ!!! :o![]()
Πείσμωσε ο Εκτορας,τώρα θα κάνει 30 επαναλήψεις στον επικληνή στις 60 μοίρες για να πνίξει τον καημό του...παρελθοντικους χρονους χρησιμοποιουμε παρακαλω!!!!:-* :-* :-*
Tρομερά ρε συ,ακού κομμούνι εγώ!!! :oλάθος παραθεση ρε αριστερεεεεεεεεεεεεεεε!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ιιιχ μου στελνουν και φιλακια :S
ωιμε..
σιγα μην ζητησω και συγκαταθεση!!!Πείσμωσε ο Εκτορας,τώρα θα κάνει 30 επαναλήψεις στον επικληνή στις 60 μοίρες για να πνίξει τον καημό του...
Και σου είπα να του το φέρεις με το μαλακό...ΤΣΟΛΙ!!!
Tρομερά ρε συ,ακού κομμούνι εγώ!!! :o
Εντάξει το διόρθωσα,αλλά με πρόλαβες!!!![]()
![]()