πες μου αυτο μονο...που με ειδες
εγω το βαζω και μεσα καμια φορα για να τον ισιωσο
![]()
εχεις και το τελευταιο νυχακι πιο μεγαλο για να καθαριζεις αυτι-μυτη? :o
πες μου αυτο μονο...που με ειδες
εγω το βαζω και μεσα καμια φορα για να τον ισιωσο
![]()
σας θερμοπακαλω οσους αντρες το διαβασετε αυτο!
[size=13pt]ΜΗΝ ΠΑΣΠΑΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧ!@# ΣΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!!!!
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!!![/size]
και για να μην παρεξηγηθω,ουτε στις γυναικες μαρεσει να πασπατευουν το !@#$ τους(το χω δει και αυτο)
αλλα τωρα τελευταια το βλεπω και σε αντρες...![]()
οχι τα νυχακια μου τα κοβω βασικα τα τρωωπες μου αυτο μονο...
εχεις και το τελευταιο νυχακι πιο μεγαλο για να καθαριζεις αυτι-μυτη? :o
Περισσότερο από τον νώντα πάντως όχι!!!ρε παιδια τι μαλακας ειναι αυτος ο γουλφακις![]()
![]()
![]()
![]()
περπατουσα καπου πολυ κεντρικα ειχα τον ηλιο να με βαραει κι ελεγα παει αυτο ηταν θα κουρεψω τη χαιτη σαν την επιλεκτη(ντεμι μουρ)για πες το σκηνικο να γελασουμε...ξερω πως ειναι αλλα θελω να τ'ακουσω απο τα χειλακια σου![]()
![]()
να κοιτας ψηλα. αμα κοιτας μονιμως στον καβαλο μοιραια θα πιασει ταρχιδια του ο αλλος καποια στιγμη.
γελα βλακα γελαΠερισσότερο από τον νώντα πάντως όχι!!!![]()
έτςςςς μια ζωή να κατηγορούμε τους άλλους τσκ τσκ![]()
ρε παιδια τι μαλακας ειναι αυτος ο γουλφακις![]()
![]()
![]()
![]()
Περισσότερο από τον νώντα πάντως όχι!!!![]()
περπατουσα καπου πολυ κεντρικα ειχα τον ηλιο να με βαραει κι ελεγα παει αυτο ηταν θα κουρεψω τη χαιτη σαν την επιλεκτη(ντεμι μουρ)
και σκαει μυτη εναςς ελληναρας στο οπτικο μου πεδιο να τα ταιριαζει οοολο καμαρι!!!
ΕΛΕΟΣ!!!
περπατουσα καπου πολυ κεντρικα ειχα τον ηλιο να με βαραει κι ελεγα παει αυτο ηταν θα κουρεψω τη χαιτη σαν την επιλεκτη(ντεμι μουρ)
και σκαει μυτη εναςς ελληναρας στο οπτικο μου πεδιο να τα ταιριαζει οοολο καμαρι!!!
ΕΛΕΟΣ!!!
Τι έλεος ρε - η Λουκά είσαι? Όταν έχεις παπάρια, πιάνεσαι από τις κωλοκαρέκλες. Αν θες φακό για να δεις το σύστημα, τότε προφανώς δεν κάνεις καν τον κόπο να πιάσεις.ΕΛΕΟΣ!!!
οχι.πες, είχες καρφωθεί?
Thanks!!!Παπα ελιωσα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε χαχαχαχα
παρε ολες τις δαπιτισσες ρε...χαλαλι σου...τετοιο παληκαρι σαν κι εσενα αξιζει τα καλυτερα!!!![]()
![]()
οχι.
ασε που φορουσα και τα γυαλια ηλιου.
και να κοιτουσα δεν θα παιρνε πρεφα.![]()
δεν τα πειραζω με την καμμια.ε τον ενοχλουσαν τον ανθρωπο
εγω θα τα ξυρισω τα πισωωωωωωωωωωωωω, το αποφασισα![]()
![]()