Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ελά τώρα,εχθές δήλωνες μεγαλοστέλεχος τράπεζας!!! :booty: :dancing:

Πιωμένο ήσουν πάλι? Σε πολυεθνική δουλεύω, με ένα σχετικά καλό μισθό (ο οποίος μου επιτρέπει να έχω μερικά ακριβά χόμπι). Τίποτις περισσότερο....

Επισκέπτης
Πιωμένο ήσουν πάλι? Σε πολυεθνική δουλεύω, με ένα σχετικά καλό μισθό (ο οποίος μου επιτρέπει να έχω μερικά ακριβά χόμπι). Τίποτις περισσότερο....
Αγορά-συλλογή ακριβών αυτοκινήτων/σπιτιών κτλ,τέτοια χόμπι;;; :2funny: :2funny: :2funny:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Αγορά-συλλογή ακριβών αυτοκινήτων/σπιτιών κτλ,τέτοια χόμπυ;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Τσου και πάλι. Σπίτι δεν έχω, αυτοκίνητο δεν παίρνω (χρησιμοποιώ εταιρικό) οπότε περιορίζομαι σε κυνήγι, ψαροντούφεκο και γυμναστήριο.

Επισκέπτης
Τσου και πάλι. Σπίτι δεν έχω, αυτοκίνητο δεν παίρνω (χρησιμοποιώ εταιρικό) οπότε περιορίζομαι σε κυνήγι, ψαροντούφεκο και γυμναστήριο.
Εταιρικό αυτοκίνητο,κινητό,διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία πιθανόν,κατάλαβα!!! :cheesy:

Δολοφόνε!!! >:(

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Των ζώων των καημένων,έχουνε κ αυτά ψυχή!!! :cheesy:

Δεν μου λες η αναρχικοί ήτανε κ στα χρόνια σου μπάχαλοι ή πρόσφατα χαλάσανε;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Αν θες σοβαρή απάντηση σε αυτό θα σου πω ότι μπάχαλα πάντοτε γίνονταν (θυμάμαι τις καλές εποχές που 30 άτομα φτιάχναμε ένα δελτίο ειδήσεων). Τα τελευταία χρόνια όμως, η κατάσταση ξέφυγε γιατί έγινε βία για τη βία. Χωρίς αντικείμενο... Λάθος όμως να το αποδίδεις  (εξολοκλήρου τουλάχιστο) στους αναρχικούς. Είναι καιρός να καταλάβουν (-με) όλοι ότι στην ελλάδα πλέον υπάρχει μητροπολιτική βία, τύπου παρισιού, L.A. κλπ...

Επισκέπτης
Αν θες σοβαρή απάντηση σε αυτό θα σου πω ότι μπάχαλα πάντοτε γίνονταν (θυμάμαι τις καλές εποχές που 30 άτομα φτιάχναμε ένα δελτίο ειδήσεων). Τα τελευταία χρόνια όμως, η κατάσταση ξέφυγε γιατί έγινε βία για τη βία. Χωρίς αντικείμενο... Λάθος όμως να το αποδίδεις  (εξολοκλήρου τουλάχιστο) στους αναρχικούς. Είναι καιρός να καταλάβουν (-με) όλοι ότι στην ελλάδα πλέον υπάρχει μητροπολιτική βία, τύπου παρισιού, L.A. κλπ...
Το εκνευριστικό είναι ότι ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ κ ΑΝΑΡΧΙΑ λένε το ίδιο πράγμα σχεδόν αλλά δεν μπορούνε να ενωθούνε,αποτέλεσμα ένα αγωνιζόμενο σκορποχώρι!!! >:(

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Το εκνευριστικό είναι ότι ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ κ ΑΝΑΡΧΙΑ λένε το ίδιο πράγμα σχεδόν αλλά δεν μπορούνε να ενωθούνε,αποτέλεσμα ένα αγωνιζόμενο σκορποχώρι!!! >:(

Δεν λένε το ίδιο. Βέβαια το αίτημα για κοινωνική δικαιοσύνη είναι κοινό. Κάποια στιγμή λοιπόν, σε αυτό κατέληξα: αφού δεν φαίνεται να υπάρχει κοντά επαναστατική προοπτική, τουλάχιστο ας προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο πιο δίκαιο (θεέ μου, έγινα ρεςφορμιστής!) :new_shocked:

Επισκέπτης
Δεν λένε το ίδιο. Βέβαια το αίτημα για κοινωνική δικαιοσύνη είναι κοινό. Κάποια στιγμή λοιπόν, σε αυτό κατέληξα: αφού δεν φαίνεται να υπάρχει κοντά επαναστατική προοπτική, τουλάχιστο ας προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο πιο δίκαιο (θεέ μου, έγινα ρεςφορμιστής!) :new_shocked:
Για τον κόσμο έχοντας γίνει ένα με το σύστημα,πώς ακριβώς παλεύεις;! :grin: :think:

Bρε τα ίδια λένε κ δεν το έχουνε καταλάβει σου λέω:οι συριζαίοι πλασάρουνε έναν εκσυγχρονισμένο κομμουνισμό,οι κομμουνιστές είναι το παλιό καλό κρασί κ οι αναρχικοί είναι ουσιαστικά αναρχοκομμουνιστές(τελευταίο στάδιο μετά τον σοσιαλισμό.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Για τον κόσμο έχοντας γίνει ένα με το σύστημα,πώς ακριβώς παλεύεις;! :grin: :think:

Bρε τα ίδια λένε κ δεν το έχουνε καταλάβει σου λέω:οι συριζαίοι πλασάρουνε έναν εκσυγχρονισμένο κομμουνισμό,οι κομμουνιστές είναι το παλιό καλό κρασί κ οι αναρχικοί είναι ουσιαστικά αναρχοκομμουνιστές(τελευταίο στάδιο μετά τον σοσιαλισμό.

Παπά, είσαι δογματικός και μπλεγμένος. Όσον αφορά στο σύστημα, είναι μικρότερη η ενσωμάτωση αν δούλευα στο δημόσιο (αξιοποιώντας και το θεωρητικό πτυχίο μου) ή λιγότερο αμοιβόμενος? Και για να θυμηθώ κατι, πριν από κάποια χρόνια δούλεψα και σε εργοστάσιο, σε γραμμή παραγωγής. Σε πληροφορώ ότι το μέγεθος και η συχνότητα της ρουφιανιάς που συνάντησα εκεί, δεν τα έχω συναντήσει στις εταιρίες - κολοσσούς που βρέθηκα τα τελευταία 3 χρόνια. Τελικά η εικόνα του ήρωα - εργάτη έχει μείνει μόνο στα έργα του σοσιαλιστικού ρεαλισμού...

Επισκέπτης
Παπά, είσαι δογματικός και μπλεγμένος. Όσον αφορά στο σύστημα, είναι μικρότερη η ενσωμάτωση αν δούλευα στο δημόσιο (αξιοποιώντας και το θεωρητικό πτυχίο μου) ή λιγότερο αμοιβόμενος? Και για να θυμηθώ κατι, πριν από κάποια χρόνια δούλεψα και σε εργοστάσιο, σε γραμμή παραγωγής. Σε πληροφορώ ότι το μέγεθος και η συχνότητα της ρουφιανιάς που συνάντησα εκεί, δεν τα έχω συναντήσει στις εταιρίες - κολοσσούς που βρέθηκα τα τελευταία 3 χρόνια. Τελικά η εικόνα του ήρωα - εργάτη έχει μείνει μόνο στα έργα του σοσιαλιστικού ρεαλισμού...
Δεν σου είπα για δημόσιο,το παν είναι η συμπεριφορά όπου κ να είσαι,δηλαδή αν πατάς επί πτωμάτων για διακρίσεις κ λεφτά.

Τα πάντα είναι σχετικώς σχετικά....

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Δεν σου είπα για δημόσιο,το παν είναι η συμπεριφορά όπου κ να είσαι,δηλαδή αν πατάς επί πτωμάτων για διακρίσεις κ λεφτά.

Τα πάντα είναι σχετικώς σχετικά....

Π.χ, τώρα είμαι κόκκινο πανί, γιατί προτείνω τα χρήματα που είναι να δοθούν για διαφήμιση και μεσάζοντες (συμφωνίες) να δοθούν σε μειώσεις τιμών ....

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ετοιμάσου για απόλυση!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Λες να ην το ξέρω?
Οι περικοπές ήδη έχουν αρχίσει. Προς το παρόν με σώζει ότι για τα δεδομένα τέτοιων εταιριών, είμαι φτηνό εργατικό δυναμικό. Θα φάνε πρώτα τους πιο ακριβούς...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εχει παιξει κανεις airsoft? για πειτε!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
πες εσυ..

θα χτυπησουμε και μ αυτο ?

ουυ χτυπας και με αυτο, αλλα σ'αρεσει! χαχα!
ειν σαν το paintball αλλα πιο ρεαλιστικο, με ακριβη αντιγραφα οπλων που παιρνουν μπιλακια για σφαιρες! εφαγα ενα headshot ολο δικο μου! πολλη αδρεναλινη και ξεδινεις βασικα..
δεν εχει παιξει κανειιιις?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom