Sokofretaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πάω για ύπνο γλυκιέ μου καλό βράδυ σε όλους. :-*
Πάω για ύπνο γλυκιέ μου καλό βράδυ σε όλους. :-*
μην ειναι καμια μοναχη ομως που εχει ερθει για διακοπες...παιδια εγω κανω καμακι στην εκκλησια αν μου δοθει η ευκαιρια
μονο για να παντρευτω!!! Και να τιμησω ετσι το ιερον μυστηριον της ορθοδοξιας...
ΑΝ κατσει σχεση απο εκκλησια καλη.... εγω θα την παντρευτω![]()
![]()
![]()
Πρεπει νσ βελτιωσεις το καμακι σουστην παραχωρο
λογο αγιων ημερων δειχνω μεγαλοψυχια
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
ΚαληνυχταααααααΠάω για ύπνο γλυκιέ μου καλό βράδυ σε όλους. :-*
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΠρεπει νσ βελτιωσεις το καμακι σου![]()
Ειχα γνωρισει ενω μωρο,μαρτηρας του Ιεχωβα ητανπαιδια εγω κανω καμακι στην εκκλησια αν μου δοθει η ευκαιρια
μονο για να παντρευτω!!! Και να τιμησω ετσι το ιερον μυστηριον της ορθοδοξιας...
ΑΝ κατσει σχεση απο εκκλησια καλη.... εγω θα την παντρευτω![]()
![]()
![]()
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΕιχα γνωρισει ενω μωρο,μαρτηρας του Ιεχωβα ηταν![]()
Ειχα γνωρισει ενω μωρο,μαρτηρας του Ιεχωβα ηταν![]()
και εγω κατι παρομοιοτυπε αστα να πανε και στο δικο μου σπιτι ερχοταν μια τετοια να κανει ενημερωση
αλλα δεν ψηνοτανε για καμακι μεχρι που την ετζασα και εγω ευγενικα γιατι και εγω βαριομουν
να ακουω αυτα που λεει και αυτη βαριοταν να με βλεπει να της την πεφτω οποτε δεν εξυπηρετουνταν κανεις :-
εισαι λακωνικοτατοςεμενα με γλυκοκταζε μια μικρουλα σε ηλικια υπαλληλος σε σουπερ μαρκετ της περιοχης μου....
με ρωτησε αν μενω κοντα............
εχει μικρο βυζι...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εισαι λακωνικοτατος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτοι κανουν σχεση μονο με δικους τους και μεχρι να παντρευτουν ειναι παρθενεςτυπε αστα να πανε και στο δικο μου σπιτι ερχοταν μια τετοια να κανει ενημερωση
αλλα δεν ψηνοτανε για καμακι μεχρι που την ετζασα και εγω ευγενικα γιατι και εγω βαριομουν
να ακουω αυτα που λεει και αυτη βαριοταν να με βλεπει να της την πεφτω οποτε δεν εξυπηρετουνταν κανεις :-
εμενα με γλυκοκταζε μια μικρουλα σε ηλικια υπαλληλος σε σουπερ μαρκετ της περιοχης μου....
εχει μικρο βυζι........... :birdman:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παει το σοκοφρετακι ελιωσε απο τη ζεστηρε αντε τραβα στο σοκοφρετακι..........
εχεις κανει το θρεντ λαβ στορυ........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στραπον ειχε?εμενα με γλυκοκταζε μια μικρουλα σε ηλικια υπαλληλος σε σουπερ μαρκετ της περιοχης μου....
εχει μικρο βυζι...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα η ψηφοφορια τον παιζει αγρια.
Πουλο τοτε![]()
![]()
![]()
![]()