pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΟΛΑΑΑΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥΥΥ
ΜΟΝΟΣ ΘΕΛΩ ΠΙΑ ΝΑ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ε ρε τραγουδαρες που παιζανε ΠΑΛΙΑ![]()
![]()

ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΟΛΑΑΑΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥΥΥ
ΜΟΝΟΣ ΘΕΛΩ ΠΙΑ ΝΑ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ε ρε τραγουδαρες που παιζανε ΠΑΛΙΑ![]()
![]()
νομιζω πως οχι.
![]()
κορυφαιες στιγμες τυπε
![]()
![]()
μη κανετε μλκς...κι εγώ έτσι νομίζω. Κάπου διάβασε ότι ο χυμός ντομάτας θεωρείται ο χυμός του Χολυγουντ γιατι δεν εχει θερμιδες. Μάλλον μιλάμε για στημένη ντομάτα της στιγμής και όχι για pumaro έτσι;
Καλησπέρα, άσχετη ερώτηση (οι κοπέλες είναι πιο πιθανό να γνωρίζουν) επειδή έχω μια διαφωνία εδώ μ ένα φίλο που κάνει δίαιτα: η σάλτσα ντομάτας (pumaro κλπ) πίνεται σκέτη σαν χυμός;
Επίσης άσχετο: Υπάρχει επιλογή που να στέλνει το μήνυμα αμέσως, ασχετα αν μεσολαβησαν άλλα μηνυματα από άλλους χρήστες; (εδώ στο μπου εννοώ)
ναι αλλα δε θυμαμαι που....ας του πει καποιος ρε!Επίσης άσχετο: Υπάρχει επιλογή που να στέλνει το μήνυμα αμέσως, ασχετα αν μεσολαβησαν άλλα μηνυματα από άλλους χρήστες; (εδώ στο μπου εννοώ)
nai ψαξε στο προφιλ σου,εγω το ενεργοποιησα και ησυχασα.Επίσης άσχετο: Υπάρχει επιλογή που να στέλνει το μήνυμα αμέσως, ασχετα αν μεσολαβησαν άλλα μηνυματα από άλλους χρήστες; (εδώ στο μπου εννοώ)
το καλυτερο ειναι κετσαπ σε τηγανητες πατατουλες.Οχι ειναι μονο μαγειρικης αλλα οπως τη βρισκει ο καθε ενας ... το πολυ πολυ να τον πιασει![]()
Καλυτερα ντοματα αποφλοιωμενη στο μπλεντερ![]()
Κοβανε φλεβες τα κοριτσακια για Τριανταφυλλομονο κορυφαιες??? ανεπαναληπτες τυπε μου
το καλυτερο ειναι κετσαπ σε τηγανητες πατατουλες.