Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
χαχαχα μαλακα ο βατραχος ο ρακιτζης
ναι ρε αινσταιν.γτ το βαλες δε μας ειπες;
καλη ηθοποιος ειμαι κ εχω ριξει γκομενακι.γτ ειμαι εξυπνη.Μωρη καυλα
Αν δεν εχεις αυτοπεποιθηση προσπαθησε τουλαχιστον να γινεις καλος ηθοποιος γιατι γκομενα δεν θα ριξεις![]()
για δες τις ημερομηνιες μας.εγω γραφτηκα πρωτη.εσυ εισαι ο κλωνος.![]()
![]()
![]()
Αν δεν εχεις αυτοπεποιθηση προσπαθησε τουλαχιστον να γινεις καλος ηθοποιος γιατι γκομενα δεν θα ριξεις![]()
καλη ηθοποιος ειμαι κ εχω ριξει γκομενακι.γτ ειμαι εξυπνη.![]()
δε μιλησα γ αδεια.να μας πεις γτ βαζεις τα αβσταρ μου ρωτησα.επρεπε να σου ζητησω την αδεια πρωτα ε![]()
![]()
![]()
βρε μανια να με κανετε υποκριτη....Αν δεν εχεις αυτοπεποιθηση προσπαθησε τουλαχιστον να γινεις καλος ηθοποιος γιατι γκομενα δεν θα ριξεις![]()
βαριεμαι....για δες τις ημερομηνιες μας.![]()
δε μιλησα γ αδεια.να μας πεις γτ βαζεις τα αβσταρ μου ρωτησα.
ρε δεν γαμιεστε με τους κλωνους σας....τελικα μονο εγω ο πηγασος κι ο δεληολανης δεν εχουμε κλωνο εδω μεσα μου φαινεται....γιαυτο πρεπει αμεσα να τιμηθουμε ως παλια και σεβασμια μελη....![]()
Περιμενω το αρνιρε δεν γαμιεστε με τους κλωνους σας....τελικα μονο εγω ο πηγασος κι ο δεληολανης δεν εχουμε κλωνο εδω μεσα μου φαινεται....γιαυτο πρεπει αμεσα να τιμηθουμε ως παλια και σεβασμια μελη....![]()
καλη ηθοποιος ειμαι κ εχω ριξει γκομενακι.γτ ειμαι εξυπνη.![]()
ρε δεν γαμιεστε με τους κλωνους σας....τελικα μονο εγω ο πηγασος κι ο δεληολανης δεν εχουμε κλωνο εδω μεσα μου φαινεται....γιαυτο πρεπει αμεσα να τιμηθουμε ως παλια και σεβασμια μελη....![]()
την ιδια ερωτηση μπορει να σου κανει και ο αρκας
δεν εχεις πνευματικα δικαιωματα πανω σε αυτα τα σκιτσα
οποτε παρε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:o :'(13 egω, 19 εσυ του ιδιου μηνα.![]()
![]()
![]()
![]()
Ηταν απαντηση στον Μητσο οποιος εμμεσως εδειξε την ανασφαλεια του
Εσυ εισαι σνομπαριασιγουρα θα εχεις ριξει γκομενακια
![]()