pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Μητσαρα σου εχω ρολο για το θεατροενας συνδιασμος γαλλικων με ισπανικα θα ηταν ταμαμ![]()
![]()
Μητσαρα σου εχω ρολο για το θεατροενας συνδιασμος γαλλικων με ισπανικα θα ηταν ταμαμ![]()
![]()
κοντη γυναικα τρελο γαμησι.παμε για κανα ραντεβου αν οντως εισαι κοντη.ναι!! ειμαι απλα αφρατοπαχουλη.επισης τα παχη μου τα καλλη μου.ειμαι κοντη κ αλλες τετοιες πιπες που λεμε οι χοντρες γ να νιωσουμε καλυτερα.
:-*
Δεν με πειθεις....εισαι στυλακι.....αλητακι με σταρακια και χερια στην κωλοτσεπη....ναι!! ειμαι απλα αφρατοπαχουλη.επισης τα παχη μου τα καλλη μου.ειμαι κοντη κ αλλες τετοιες πιπες που λεμε οι χοντρες γ να νιωσουμε καλυτερα.
σε προλαβε αλλος κακογουστος.κοντη γυναικα τρελο γαμησι.παμε για κανα ραντεβου αν οντως εισαι κοντη.
εισαι τρελα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεναι!! ειμαι απλα αφρατοπαχουλη.επισης τα παχη μου τα καλλη μου.ειμαι κοντη κ αλλες τετοιες πιπες που λεμε οι χοντρες γ να νιωσουμε καλυτερα.
ναι!! ειμαι απλα αφρατοπαχουλη.επισης τα παχη μου τα καλλη μου.ειμαι κοντη κ αλλες τετοιες πιπες που λεμε οι χοντρες γ να νιωσουμε καλυτερα.
Δεν με πειθεις....εισαι στυλακι.....αλητακι με σταρακια και χερια στην κωλοτσεπη....
κοντη γυναικα τρελο γαμησι.παμε για κανα ραντεβου αν οντως εισαι κοντη.
Μητσο σου εχω προταση για θεατροεισαι τρελα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θυμασαι τι σου ειπα μερικα ποστ πριν...δε λεω ψεμματα.ποτε.απο μικρη.Tωρα το γαμησεs.....Θα το διορθωναμε μωρη....Θα λεγαμε οτι εισαι ξανθια 2 μετρα , βυζι τουμπανο
Αλλα.......παρε τσιχλα μωρε, δεν συμφερει να μιλαs
ωπ να ο κλωνος μου η λουκριτια.
σιν?![]()
ωπ να ο κλωνος μου η λουκριτια.
σιν?![]()
μαθε την μια πρωτα.....λεφτα γ 2 γλωσσες δε παιζουν ακομη.
Ετσι ειναι...εχεις παρει το λαπ τοπ της κολητης σου και νομιζεις οτι θα μασησουμε...ωπ να ο κλωνος μου η λουκριτια.
σιν?![]()
:-*
φτου ρε πουτη με καταλαβε!!Ετσι ειναι...εχεις παρει το λαπ τοπ της κολητης σου και νομιζεις οτι θα μασησουμε...![]()