sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Θεσ να σου στειλω τιποτα συκωταριες και αντεροπνευμονα για την μαγειριτσα σου?ευτυχως που γελας εσυ με τις μαλακιες σου.![]()
Θεσ να σου στειλω τιποτα συκωταριες και αντεροπνευμονα για την μαγειριτσα σου?ευτυχως που γελας εσυ με τις μαλακιες σου.![]()
ηταν μεσα στις επιλογες μου γ μηχανογραφικο η νομικη αλλα τα μαθηματικη κ η φυσικη στο λυκειο με κατεστρεψαν. :-
Και τελικα σε ποια σχολη μπηκες?ηταν μεσα στις επιλογες μου γ μηχανογραφικο η νομικη αλλα τα μαθηματικη κ η φυσικη στο λυκειο με κατεστρεψαν. :-
ηταν μεσα στις επιλογες μου γ μηχανογραφικο η νομικη αλλα ημουν στουρναρι στο λυκειο με κατεστρεψαν. :-
Και?ηταν μεσα στις επιλογες μου γ μηχανογραφικο η νομικη αλλα τα μαθηματικη κ η φυσικη στο λυκειο με κατεστρεψαν. :-
Εχω χτυπησει 16ωρα, ορθοστασια συν το ξενυχτιΧτυπα 16ωρο τυπε με 9 μποφορακια να σε κοπανανε ανελεητα εκει να δεις να σου φυγει η μαγγια![]()
Καλα αυτος γελαει μονος του ετσι και αλλιως.κ ο αχαχουχας.
βρεφονηπιοκομος.Και τελικα σε ποια σχολη μπηκες?
εξτραδακι απογευματινο ειναιΣε χαλανε 200 ευρω για 7 ωρες δουλεια την ημερα??για χτυπα κανενα 12 ωρο να δεις το αγγουρι![]()
Καλογριων.Και τελικα σε ποια σχολη μπηκες?
δικαιη ειμαι.Ευτυχωs!!!!! Την γλυτωσαμε μαγκεs........Το πταισμα θα τοκανε κακουργημα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν πειραζει ....ηταν μεσα στις επιλογες μου γ μηχανογραφικο η νομικη αλλα τα μαθηματικα κ η φυσικη στο λυκειο με κατεστρεψαν. :-
200 ευρω το μηναεξτραδακι απογευματινο ειναι
αλλα ειναι και νηστεια που να τα φαω![]()
οχι ρε μλκ 2 τριωρα απογευμα200 ευρω το μηνα![]()
Ελα ρε ,μια χαρα ειναι ;)οχι ρε μλκ 2 τριωρα απογευμα![]()
Αν ειναι να τα φας καλυτερα δωσε στο χαμογελο του παιδιου μια δωρεα,να πιασουν και τοπο,εγω εδωσα σημερα.Οι ανθρωποι κανουν τρομερη δουλεια,και το καλυτερο ειναι οτι ξερεις οτι τα λεφτα σου πανε σε εναν καλο σκοπο.εξτραδακι απογευματινο ειναι
αλλα ειναι και νηστεια που να τα φαω![]()
βρεφονηπιοκομος.![]()
και κοιλιτσες και ποδαρακια μεσα ...... ΣΛΟΥΡΠ !!!!!!!!!Θεσ να σου στειλω τιποτα συκωταριες και αντεροπνευμονα για την μαγειριτσα σου?
τωρα οχι... :-Και τωρα το εξασκειs το επαγγελμα η ????