Δεν εχω ορεξη. Μολις εφαγα τον ανανα μου και ειμαι ετοιμος να παω να χεσω.
Ελα να σκουπισεις τη χεστρα οταν τελειωσω αμα γουσταρεις.
ξέρεις τι γουστάρω καβλιάρη μου..εσένα στα 4...
Δεν εχω ορεξη. Μολις εφαγα τον ανανα μου και ειμαι ετοιμος να παω να χεσω.
Ελα να σκουπισεις τη χεστρα οταν τελειωσω αμα γουσταρεις.
Ρε συ δεν εισαι αξιος αντιπαλος,ο αβραμης δινει καλυτερες απαντησεις.αστο μην μιλας αμα σε πιπωνουν,η προσπαθα τουλαχιστον περισσοτερο.Εχεις γνωρισει ατομα σαν εμενα ε? Πληθυντικος.
Μικροψωληδες που δεν καναν για τον κωλο σου.
Ειμαι σιγουρος πως ο πατερας σου θα ειναι περηφανος.
ξέρεις τι γουστάρω καβλιάρη μου..εσένα στα 4...
Ρε συ δεν εισαι αξιος αντιπαλος,ο αβραμης δινει καλυτερες απαντησεις.αστο μην μιλας αμα σε πιπωνουν,η προσπαθα τουλαχιστον περισσοτερο.
Υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο το μουνι ρε.Να μπηξω το καυλι μου στο σκατο δεν προκειται.Αυτα ειναι για τους πουστηδες τυπε και κολυμβητες των αιδιων.Μαστερακο εσυ κωλο δεν γαμας?![]()
Γουσταρεις σπαστικη κολιτιδα πανω στη ψωλη σου ε? Δεν θα ειναι η πρωτη φορα που τρως σκατα εξαλλου.
Υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο το μουνι ρε.Να μπηξω το καυλι μου στο σκατο δεν προκειται.Αυτα ειναι για τους πουστηδες τυπε και κολυμβητες των αιδιων.
θες να αγριεψω?![]()
<<<<------------------
Υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο το μουνι ρε.Να μπηξω το καυλι μου στο σκατο δεν προκειται.Αυτα ειναι για τους πουστηδες τυπε και κολυμβητες των αιδιων.
Ετσι νοιωθεις αντρας εσυ δηλαδη χωνοντας στον κωλο σου πραγματα.δεν πας και εσυ μαζι του,και εσυ εχεις θεματα,και δεν το καταλαβαινεις.Ο αβραμης εχει τα ψυχολογικα του να λυσει. θα επανελθει καποια στιγμη. Μεχρι τοτε βαλε κωλοδαχτυλο να νιωσεις λιγο αντρας.
Ρε μην καρφωνεσαι ρε πασχαλη.Ποσο εισαι ρε μαλακα? 15?
Δε θα βαρεθω να την κανω αυτη την ερωτηση εδω μεσα. Μαζευτηκανε ολες οι πριμαντονες και τα γυμνασιοπαιδα.
σπαστική κολπίτιδα θα'ναι καβλιάρη μου γιατί το καβλί μου σου'χει κάνει τον κώλο, μουνί..με πούτσα κι υπομονή..
είσαι τόσο καβλωμένος που ρουφάς το καβλί μου και το βάζεις καπάκι στην κωλάρα σου...αυτά μου κάνεις και σε σκέφτομαι κάθε βράδυ...ρουφοκαβλέτα μου εσύ
Δασκαλε αυτο το λαμβανουμε ως στοιχειο?
επιτεεεελουυυς![]()
![]()
Εχεις προβλημα. Σε γαμουσε πολυ ο πατερας σου και θελεις καλιμπρα.
Εισαι λιγο υπερβολικος μποι...