Επισκέπτης
ποσο να κανω η μαυρη?εγω ποτε θα δω χαρα στα σκελια μου?αλεεεεξ σε πααααραααακαλωωωωωΗ αναμονη θα αυξησει την καυλα. Υπομονη.
ποσο να κανω η μαυρη?εγω ποτε θα δω χαρα στα σκελια μου?αλεεεεξ σε πααααραααακαλωωωωωΗ αναμονη θα αυξησει την καυλα. Υπομονη.
Θα ηθελα πολυνα μοιρασυεις μαζι μου τις αποκρυφες σκεψεις σου
Εγω εχω μια βεβαιοτητα για τη Μπρουνετα![]()
Ναι μαμα.
Εχεις σκεφτει ποτέ οτι εισαι η θηλυκη εκδοχη του personnanongrata?
τι υποψια εχεις εσυ?δε στις εβρεξα οταν εισουν μικρος και τωρα βγαζεις γλωσσα....και έχω μια υποψία για την νςαλλά είμαι σίγουρος ότι κάνω λάθος
μαλακία αυτό
![]()
έτσι ρε...στο Κατερινάκι δεν αξίζουν πουστιές..είναι ξηγημένο άτομο...
χου ρε...
Κατι θα κανω και για σενα Δομνα.ποσο να κανω η μαυρη?εγω ποτε θα δω χαρα στα σκελια μου?αλεεεεξ σε πααααραααακαλωωωωω
σουντόκου? το ξέρω...είμαι over & beyond για σένα μικρό μου πόνυ
Εγω σε θελω εδω. Το φορουμ θα ειναι πολυ φτωχο χωρις εσενα.το μονο σιγουρο, οτι ειμαι ανεπιθυμητη![]()
τι υποψια εχεις εσυ?δε στις εβρεξα οταν εισουν μικρος και τωρα βγαζεις γλωσσα....
δεν έχω πρόβλημαπάντως για την μπρουνέτα μαλακίες σκέφτεσαι
ό,τι κι αν είναι αυτό που σκέφτεσαι
![]()
Κατι θα κανω και για σενα Δομνα.
εδώ θα είμαστε και θα τα λέμεάι γουιλ κιπ αν άι ον γιου
![]()
γιατι εγω τι ειμαι ? ανηξηγητος ?
να παω στον Χαρδαβελα αμα ειναι ..
ποια σκατα ειναι αυτη η δομνα?λοιπον ακου τι θα κανουμε.οταν μπει γιατι εγω δεν την εχω δει να γραφει και ουτε ξερω τι σου εκανε θα σου πω που να με ιδοποιησεις να μπω κι εγω αν δεν ειμαι μεσα οκ?αιντε με επρηξες πια....Κατι θα κανω και για σενα Δομνα.
Υπαρχει τροπος να το εξακριβωσω. Σου τον στελνω (τον τροπο) με πμ για να μην γινουμε και θεαμα.ποια σκατα ειναι αυτη η δομνα?λοιπον ακου τι θα κανουμε.οταν μπει γιατι εγω δεν την εχω δει να γραφει και ουτε ξερω τι σου εκανε θα σου πω που να με ιδοποιησεις να μπω κι εγω αν δεν ειμαι μεσα οκ?αιντε με επρηξες πια....
Εχεις πμ
Μιλας ποιητικα![]()
Οβερ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
εγω πμ δεν εχω σκροφαΕχεις πμ
Τι θα γινει πια ?
Μιλας ποιητικα![]()