inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Moi ...
o gay?![]()
Ταιριάζουμε?![]()
μη, νηστευω![]()
9
[/quote
κι εσυ σε διπλο ταμπλο ε?![]()
κοντοζυγωνει το γαμησιαμα σε γαμησει κανα κοκκινο καυλι θα βογγας για κανα μηνα
Μη δινεις τροφη για σχολια στη βελβω
![]()
![]()
![]()
ΖΥΓΟΣ
Είστε καλλιτεχνικοί τύποι.. Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα και ζείτε μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Δεν κάνετε ποτέ περιουσία γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη. Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια. Είστε ανίκανοι ν´αγαπήσετε και ο μόνος λόγος που είστε με κάποιον είναι γιατί τρέμετε την μοναξιά.Δεν υπάρχει πιο ηλίθιο ζώδιο.
κελεπουρι![]()
ΖΥΓΟΣ
Είστε καλλιτεχνικοί τύποι.. Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα και ζείτε μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Δεν κάνετε ποτέ περιουσία γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη. Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια. Είστε ανίκανοι ν´αγαπήσετε και ο μόνος λόγος που είστε με κάποιον είναι γιατί τρέμετε την μοναξιά.Δεν υπάρχει πιο ηλίθιο ζώδιο.
κελεπουρι![]()
ΖΥΓΟΣ
κελεπουρι![]()
αμα σε γαμησει κανα κοκκινο καυλι θα βογγας για κανα μηνα
Μη δινεις τροφη για σχολια στη βελβω
![]()
![]()
![]()
ΖΥΓΟΣ
κελεπουρι![]()
:-* :-* :-*Εσυ οντως εισαι καλυτερο![]()
![]()
οχι ρε φιλεναδα
Μια χαρα ζωδιο ειμαστε![]()
![]()
Τς, τς, τς... πάντως εγώ σ' αγαπάω![]()
![]()
![]()
![]()
κοντοζυγωνει το γαμησι![]()
σε ειδα και απο εκει.παω κι εγω περα δωθε
Καρκίνος 22/6 - 22/7
Κατανοήτε το πόνο των άλλων. Κορόϊδα... Κλέτε συνέχεια, δεν ξέρετε τι σας φταίει. Είσαστε άχρστοι και δεν έχετε σκοπό στη ζωή σας. Και να είχατε κάποιο στόχο αποκλείετε να τον πετυχαίνατε. Οι περισσότεροι Καρκίνοι που καταλήγουν στη φυλακή είναι αθώοι
![]()
![]()
Γελοια![]()
![]()
κι εσβησα οσα ελεγε για γκομενες χαχαχα
αχαριστες >
δειξε μου ποσο
![]()
πουτσα?απο ανορθογραφους δε δεχομαι κριτικη![]()
σε ειδα και απο εκει.παω κι εγω περα δωθε![]()