loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ειμαι κοντοχοντρη με καλο γουστο σε γυναικες κ ανδρες και φοραω σταρακια γαλοτσακια και φλατ μποτες.Ε οχι και παρακατιανη εσυ ......![]()
![]()
![]()
![]()
ειμαι κοντοχοντρη με καλο γουστο σε γυναικες κ ανδρες και φοραω σταρακια γαλοτσακια και φλατ μποτες.Ε οχι και παρακατιανη εσυ ......![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι ρε ...αρεσει λεμε...ολες μου το λενε.....μια μαλιστα ηθελε να με στραποναρει...αλλα δεν την αφησα...![]()
φτιαξε με λεμε....
ξερασμα.Μπαλαρινας φορας?![]()
κ γω...ειμαι κοντη ρε φιλεναδα![]()
:S :SΝαι ρε ...αρεσει λεμε...ολες μου το λενε.....μια μαλιστα ηθελε να με στραποναρει...αλλα δεν την αφησα...
Ναι ρε ...αρεσει λεμε...ολες μου το λενε.....μια μαλιστα ηθελε να με στραποναρει...αλλα δεν την αφησα...
Ε οχι και παρακατιανη εσυ ......![]()
![]()
![]()
![]()
αν σου ελεγε για κανα σηκωματακι θα ελεγες οχι?δεν σε πιστευω τυπε
αν σου ελεγε για κανα σηκωματακι θα ελεγες οχι?δεν σε πιστευω τυπε
ωραια ...ειμαι κοντοχοντρη με καλο γουστο σε γυναικες κ ανδρες και φοραω σταρακια γαλοτσακια και φλατ μποτες.
που ειναι η βιλμα να κανει το κονε?ωραια ...
Κι εγω ειμαι ψηλοχοντρος γυμνασμενος με καλο γουστο σε γυναικες μονο και ντυνομαι με ρουχα κυριως σπορτιφ αλλα και κοστουμια
ειμαι αυτο που λεμε και του λιμανιου και του σαλονιου![]()
ωραια ...
Κι εγω ειμαι ψηλοχοντρος γυμνασμενος με καλο γουστο σε γυναικες μονο και ντυνομαι με ρουχα κυριως σπορτιφ αλλα και κοστουμια
ειμαι αυτο που λεμε και του λιμανιου και του σαλονιου![]()
Εγω ακομα περιμενω να μου κανει το κονεπου ειναι η βιλμα να κανει το κονε?![]()
![]()
ωραια ...
ειμαι αυτο που λεμε και του λιμανιου και του ΠΑΛΟΥΚΙΟΥ![]()
γιατι το αλλαξες ?