inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
τουλάχιστον σου άρεσε η σούπα του?
(μπλακ)
τουλάχιστον σου άρεσε η σούπα του?
(μπλακ)
Και εγω ειχα κοτοπουλακια οταν ημουν μικρη αλλα μια μερα το ενα το πατησε ο παππους μου και απο τοτε δεν ηθελα αλλο![]()
κι εγω ειχα παλια ενα γατουλη και μου το σκοτωσανε και απο τοτε δεν μπορουσα να παρω αλλο ζωακι.μεγαλη η στεναχωρια οταν τα χανεις :-Και εγω ειχα κοτοπουλακια οταν ημουν μικρη αλλα μια μερα το ενα το πατησε ο παππους μου και απο τοτε δεν ηθελα αλλο![]()
πως να τον πω?
![]()
![]()
*Η Βαλερια και η μαριαννα βλεπω εχουν ανεβει πολυ ξαφνικα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ έχω κολλήσει 8 στο ψυγείο μου (και παλεύω να βρω τον παπουτσωμένο γάτο![]()
![]()
)
Και εγω ειχα κοτοπουλακια οταν ημουν μικρη αλλα μια μερα το ενα το πατησε ο παππους μου και απο τοτε δεν ηθελα αλλο![]()
Καλά πως το πάτησε;;;;![]()
![]()
![]()
Συνήθως έχουν γρήγορα αντανακλαστικά.....και πάλι καλά που δεν υπήρχε κόκορας,γιατί δε τον έβλεπα καλά τον παππού σου...... :-
Το μονο που σου εμεινε ειναι να θαψεις εναν αντρακι εγω ειχα παλια ενα γατουλη και μου το σκοτωσανε και απο τοτε δεν μπορουσα να παρω αλλο ζωακι.μεγαλη η στεναχωρια οταν τα χανεις :-
κι εγω ειχα παλια ενα γατουλη και μου το σκοτωσανε και απο τοτε δεν μπορουσα να παρω αλλο ζωακι.μεγαλη η στεναχωρια οταν τα χανεις :-
αυτον με το ξιφος τυπε???
ΧΑΧΑΧΧΑ 3 Τετιους εχω απο τα 13 αυτοκολλητα![]()
![]()
![]()
Εμενα μου επαιρνε η μαμα μου το Πασχα απο τη λαικη και ψοφουσαν σε 2-3 μερες![]()
Τι τα περασες τα πουλακια,σκλαβους να βγαζεις τα βιτσια σουΕμενα μου επαιρνε η μαμα μου το Πασχα απο τη λαικη και ψοφουσαν σε 2-3 μερες![]()
Ο παππους μου δεν εβλεπε καλα,αυτο ηταν μαυρο και μικρουλη και παει![]()
μπα που να δαγκωσεις το καυλι σου.μη λες χαζα για το αγορακι μουΤο μονο που σου εμεινε ειναι να θαψεις εναν αντρα![]()
Αυτο που καταφερε και το εσκασεΚαι εμεις το Πασχα τα παιρναμε αλλα εκεινη την χρονια ηταν η τελευταια που πηρα
Μονο ενα θυμαμαι καταφερε να μεγαλωσει :-
Ο παππους μου δεν εβλεπε καλα,αυτο ηταν μαυρο και μικρουλη και παει![]()
Το μονο που σου εμεινε ειναι να θαψεις εναν αντρα![]()
ναι ρε αυτόν![]()
![]()
τον πούστη δεν μπορώ να τον πετύχω με τίποτα![]()
Με τιμαει αυτο που λες,ευχαριστωεσύ είσαι χειρότερος από μένα ρε![]()
![]()
![]()
αυτο σαν απειλη διαβαστηκε....Μπηκα μια και καλη τωρα![]()