Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.657
- Πόντοι
- 3.575
δεν εχω παρει ποτε μου πασης φυσεως δωρα ....Nα υποθεσω.....πληρωθηκεs....Δωρο Πασχα μεγαλε????????![]()
![]()
![]()
δεν εχω παρει ποτε μου πασης φυσεως δωρα ....Nα υποθεσω.....πληρωθηκεs....Δωρο Πασχα μεγαλε????????![]()
![]()
![]()
οχι δε θελω καρφουρ θελω λακτα και ιον και παυλιδη φραουλα και κιντερ μπουενοΕχω εγω λεμε.μονο εγω θα σου δινω σοκολατες.και ακριβες,Λακτα.οι αλλοι θα σου παρνουν απο το καρφουρ![]()
Ετσι...,και την καψουρα του εγω την ειχα πιπωσει....και του λεω μαλακα μην χαλιεσαι με το τσολι...σκυλογαμιεται...πια ρε...η δικια μου? και εισαι μαλακας.....κτλ...Οποτε δεν ηταν φιλος. Μουνοδουλος καριολης ηταν ;)
υπαρχουν πολλοι υποψηφιοι για την δωρεα τυπε?
Ναι το συγκεκριμένο.....ίσως μπορεί να το φέρει σε καλύτερο δρόμο.......και να συνεχίσει την πορεία του στο σάιτ......γιατί όπως είπε και κάποιος σοφός....εδώ είμαστε νικνέιμς...όχι προσωπικότητες.......![]()
εγω θα σου δωσω ΒΕΛΓΙΚΗεχεις σοκολατα μηπως;![]()
Ετσι...,και την καψουρα του εγω την ειχα πιπωσει....και του λεω μαλακα μην χαλιεσαι με το τσολι...σκυλογαμιεται...πια ρε...η δικια μου? και εισαι μαλακας.....κτλ...
και να χαλασεις το φιδισιο κορμι?μια την εβδομαδα θα τρως μονο.οχι δε θελω καρφουρ θελω λακτα και ιον και παυλιδη φραουλα και κιντερ μπουενο![]()
:S :S :S :S :S :Sδεν εχω παρει ποτε μου πασης φυσεως δωρα ....
Κανουμε ανταλαγη τα νικ μας κιθαρα....?Ναι το συγκεκριμένο.....ίσως μπορεί να το φέρει σε καλύτερο δρόμο.......και να συνεχίσει την πορεία του στο σάιτ......γιατί όπως είπε και κάποιος σοφός....εδώ είμαστε νικνέιμς...όχι προσωπικότητες.......![]()
ναι αβραμη φυσικα.δωστο μου και θα γραφω εγω αντι για σενα.Εγώ λέω να το δώσω στη Βαλέρια....μιας και είπε θα σταματήσει στα 888......Βαλε΄ρια τι λες;;;;
Αν δε το θέλει......θα το δώσω στον γκλ..... ;) ;) ;) ;)
ειναι επικυνδινοι αυτοι,man..Ετσι...,και την καψουρα του εγω την ειχα πιπωσει....και του λεω μαλακα μην χαλιεσαι με το τσολι...σκυλογαμιεται...πια ρε...η δικια μου? και εισαι μαλακας.....κτλ...
οικονομικης φυσεως εννοουσα ρε....:S :S :S :S :S :S
Καλα αυτος μαλακας ηταν,αλλα ρε συ την γκομενα φιλου;δεν λεει....Ετσι...,και την καψουρα του εγω την ειχα πιπωσει....και του λεω μαλακα μην χαλιεσαι με το τσολι...σκυλογαμιεται...πια ρε...η δικια μου? και εισαι μαλακας.....κτλ...
Ρε τυπε..φιλος..τροπος του λεγειν...γνωστος τελος παντων....
:-* :-* :-*δωρακι απο μενα δημητρακη....δεν εχω παρει ποτε μου πασης φυσεως δωρα ....
Αααα μαλιστα.....Θα σαs τα εδινε σε ειδοs.....Μια βδομαδα στα μπουζουκιαοικονομικης φυσεως εννοουσα ρε....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η δουλεια μου δεν εχει δωρα ...
παιδια ποιος θελει το δικο μου;θα σας ζητανε ολο ντειτ ομως![]()
![]()
![]()
![]()
![]()