memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
Ρε μαλάκες καιρό έχει να γίνει κάποια πορεία ή με γράψανε στα @@ τους οι σύντροφοι/ισσες;;;![]()
αυτο....
Ρε μαλάκες καιρό έχει να γίνει κάποια πορεία ή με γράψανε στα @@ τους οι σύντροφοι/ισσες;;;![]()
Να πάνε να γαμηθούν,θα πάω στην ΠΑΣΠ να με βολέψουνε κ στο δημόσιο!!!αυτο....![]()
Γινε ΔΑΠιτηςΝα πάνε να γαμηθούν,θα πάω στην ΠΑΣΠ να με βολέψουνε κ στο δημόσιο!!!![]()
ναι τωρα θα πας εσυ που θα τους απολυσουνε ολους....Να πάνε να γαμηθούν,θα πάω στην ΠΑΣΠ να με βολέψουνε κ στο δημόσιο!!!![]()
Aυτό δεν παίζει,είναι αντισυνταγματικό(αν δεν κάνω λάθος).ναι τωρα θα πας εσυ που θα τους απολυσουνε ολους....
γατος με πεταλα εισαι![]()
αυτους τους ρωτησες αν σε παιρνουνε?Aυτό δεν παίζει,είναι αντισυνταγματικό(αν δεν κάνω λάθος).
Απλά δεν θα πάρουνε άλλους κ θα περιμένουν να βγουν σε σύνταξη κάποιοι....
Εεεε μέχρι να τελειώσω θα ξανα αρχίσουν οι προσλήψεις!!!
Άσε που υπάρχουν κ τα κομματικά γραφεία...κ όσο μεγαλύτερο το κόμμα τόσες περισσότερες οι θέσεις εργασίας.
Πασπ ή Δαπ,είμαι σε δίλλημα....
Το πρόβλημα είναι ότι η έξοδο από το ΚΚΕ μπορεί να έχει βλαπτικές συνέπειες για την σωματική σου υγεία κάποιες φορές....Γινε ΔΑΠιτης![]()
Αυτοί ρε παίρνουνε τους πάντες,κουτσούς,στραβούς,ακόμα κ εγκεφαλικά ανάπηρους σαν εμένα...αυτους τους ρωτησες αν σε παιρνουνε?![]()
εσυ ρε θα δινεις μιζες στις εταιρειες που προμηθευουνε το δημοσιο!Αυτοί ρε παίρνουνε τους πάντες,κουτσούς,στραβούς,ακόμα κ εγκεφαλικά ανάπηρους σαν εμένα...![]()
![]()
Μην σε νοιάζει!!!![]()
![]()
![]()
Δοκιμάζεις στραπ όν;;;;εγω ειμαι ελευθερος επαγγελματιας...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ας με βάλουν στο τμήμα διανομής προπαγανδιστικού υλικού υπερ του κόμματος!!!εσυ ρε θα δινεις μιζες στις εταιρειες που προμηθευουνε το δημοσιο!
δε κανεις λεμε...![]()
η χρηματοδοτηση και επενδυση στη Ρωξανα δεν ειναι επαγγελμα ρεχεστικα εγω..
εγω ειμαι ελευθερος επαγγελματιας...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα σου ξεφυγει κανενα "νομος ειναι το δικιο του εργατη".....Ας με βάλουν στο τμήμα διανομής προπαγανδιστικού υλικού υπερ του κόμματος!!!
Εκεί τί λάθος να κάνω;;;;
Ό,τι μου δίνουν θα δίνω!!!![]()
θα σου ξεφυγει κανενα "νομος ειναι το δικιο του εργατη".....
![]()
![]()
![]()
![]()
και μου θες και ΔΑΠ τρομαρα σου.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
Θα της δώσω αριστερή στροφή!!!και μου θες και ΔΑΠ τρομαρα σου.....![]()
Θα της δώσω αριστερή στροφή!!!![]()