Επισκέπτης
Το βλέμμα αγελάδας που λέγαμε..όλο υποσχέσεις..
Το βλέμμα αγελάδας που λέγαμε..όλο υποσχέσεις..
Αυτή με το αρκουδάκι μας φέρνει στα όρια της παιδοφιλίας - εντάξει έλεος. :SΟι γυναίκες των ονείρων των Ρωσιδόφιλων..Αλήθεια τις πόσταραν στο θρεντ.
Ενώ η άλλη..μου θυμίζει τη μανα μου εποχή γάμου της με τον μπαμπά ..περλίτσα στον λαιμό,χτενισματάκι στημένο,υφάκι "μη είμαι παρθένα"..Αυτή με το αρκουδάκι μας φέρνει στα όρια της παιδοφιλίας - εντάξει έλεος. :S
Μπα δεν διάλεξα τις χειρότερες ..έχει και πολύ χειρότερες
Αλλα το θέμα δεν είναι αυτό..πραγματικά εξηγείστε μου αν θέλετε..
Όλες αυτές τώρα τι είναι?Λέει ο άλλος απλά καθημερινά κορίτσια..Μα δεν καταλαβαίνω!Πήγαν και στήθηκαν στον φωτογράφο και πόζαραν σε σέξυ πόζες και μετά μπήκαν σε site γνωριμιών να κάνουν τι?Απο ότι λένε οι ρωσσιδοφιλοι ,δεν είναι βίζιτες όλες αυτές,ούτε επαγγελματίες μοντέλα ή κάτι τελοσπάντων..Pristine γαμβρό ψάχνουν όλες αυτές λες?Ε ρε κάψιμο!
Έτσι νομίζω - απ' ότι έχω καταλάβει είναι τόσο άσχημη η κατάσταση οικονομικά που είναι όπου φύγει φύγει. Υπάρχει πληθώρα γυναικών επίσης και οι άντρες εκεί είναι εντελώς της ξεπέτας και η απιστία καθημερινό φαινόμενο. Δεν έχω στατιστικά πρόχειρα, αλλά το Divorced/1 child είναι τόσο σύνηθες όσο το παντρεμένη με 2 παιδιά που είναι το πρότυπο εδώ (ήταν μέχρι πρότινος τουλάχιστον ).Μπα δεν διάλεξα τις χειρότερες ..έχει και πολύ χειρότερες
Pristine γαμβρό ψάχνουν όλες αυτές λες?Ε ρε κάψιμο!
Καληνυχτίζω ,
και πριν φύγω , θέλω να πω στην my love , το βράδι να βάζει σεντονάκι , γιατί έχει ακόμη ψυχρούλα ...
Πότε θα έρθει η στιγμή που το σεντονάκι αυτό θα το απλώνω εγώ τρυφερά στο κορμάκι της ;
μετα το αβραμης μπαιτ εχουμε στεφανο και λουκια.....