pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Κοσμα μονο ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ βλεπεις?ρε δε παν να γαμηθούν όλοι εκεί μέσαπούτσα και ξύλο στην κιμ κιλιαν
![]()
Κοσμα μονο ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ βλεπεις?ρε δε παν να γαμηθούν όλοι εκεί μέσαπούτσα και ξύλο στην κιμ κιλιαν
![]()
βα ρε να παρεις μερος να ανεβασεις το επιπεδοορα κριτικη μου.......με δυο λογια.....ψιλομαλακια πλην ηλεκτρας
γεια σου αντιπροεδρε......Γεια σου gl![]()
Κοσμα μονο ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ βλεπεις?![]()
βλέπω μόνο τα πειρατικά που διαφημίζουν όλη μέρα 090 και δείχνουν πουστηδες να χαϊδεύονται![]()
Οχι ρε η στου Σκρεκη η στου Κωνσταντακατου του κεφαλονιτη..θα δουλευει η μπαρουλα....Ε......ηλεκτρολόγος λες ότι είσαι...και υπέθεσα ότι θα δουλεύεις στον Λέντζο......
Πωπω,άσχετο.....αλλά κάνει ζέστη σήμερα,ή εγώ έχω κα΄ψες;![]()
![]()
![]()
γεια σου αντιπροεδρε......![]()
Κιλιαν φιλε και ξερω Ψωμιβλέπω μόνο τα πειρατικά που διαφημίζουν όλη μέρα 090 και δείχνουν γκόμενες να χαϊδεύονται![]()
Οχι ρε η στου Σκρεκη η στου Κωνσταντακατου του κεφαλονιτη..θα δουλευει η μπαρουλα....
Τι κομπρεσερ δουλευεις..για να περνας γραμμες?
εχεται μπερδεψει την πουτσα με τη βουρτσα![]()
Βαρε αν αποδημισω απο το σαιτ,εισαι αξιος αντικαταστατης μου στο σπαμαρισμα
εχεται μπερδεψει την πουτσα με τη βουρτσα![]()
σιγα να μην σκαβω τι με περασεςΤι κομπρεσερ δουλευεις..για να περνας γραμμες?
σορρυ αλλα προυπαρχω στο σπαμαρισμαΒαρε αν αποδημισω απο το σαιτ,εισαι αξιος αντικαταστατης μου στο σπαμαρισμαΜετα το Κοσμα φυσικα
![]()
Κιλιαν φιλε και ξερω Ψωμι![]()
Τεσπα...εισαι στην οικοδομη και λες του αλβανου πασκιστανου που να σκαψει τι να κανει...σιγα να μην σκαβω τι με περασες![]()
Τη καμερα απο οτι θυμαμαι δεν την εβαλε ο μακηςεγώ αν ήμουν ο Κορκολής θα φύτευα μια κάμερα στην κρεβατοκάμαρα του μάκη (που τον κόβω για μεγάλη ανωμαλάρα) και θα τον έκανα βούκινο στο διαδίκτυο![]()
σορρυ αλλα προυπαρχω στο σπαμαρισμα![]()
Τη καμερα απο οτι θυμαμαι δεν την εβαλε ο μακης![]()
Μαζι την εκτισαμεείναι σαν να δηλώνεις εγκληματίας και να μην έχεις κάνει ούτε μέρα φυλακή
εγώ την έχω εκτίσει την ποινή μου τύπε![]()
![]()
![]()