sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Χαχα...μου θυμιζεις τον αδελφο μου...ελληνικο διπλο...και παντα....Μανααααααααα φτιαξε ενα καφε....Ναι Ελληνικο πινω τωρα,εκανα μαντεψια για το τι πινεις εσυ
Χαχα...μου θυμιζεις τον αδελφο μου...ελληνικο διπλο...και παντα....Μανααααααααα φτιαξε ενα καφε....Ναι Ελληνικο πινω τωρα,εκανα μαντεψια για το τι πινεις εσυ
οχι κοιταξτε το δεν ειναι μια γλυκα??? κ το κατγουολκ δειτε αλλιως δε φαινεται το μεγαλειο του
www.asos.com/Lisa-Jayne-Dann/Lisa-Jayne-Dann-Bow-Back-Layered-Mini-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1574915&cid=8857&sh=0&pge=3&pgesize=20&sort=-1&clr=Black]http://www.asos.com/Lisa-Jayne-Dann/Lisa-Jayne-Dann-Bow-Back-Layered-Mini-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1574915&cid=8857&sh=0&pge=3&pgesize=20&sort=-1&clr=Black[/url]
φορας εσυ τετοια :o
θα ερθεις βολτουλα σημερακαποια ειναι μελος στο fashiolista
Μονος το φτιαχνω μερακληδικο τον θελω..Χαχα...μου θυμιζεις τον αδελφο μου...ελληνικο διπλο...και παντα....Μανααααααααα φτιαξε ενα καφε....
καποια ειναι μελος στο fashiolista
πάντως είναι πράγματι πάρα πολύ ωραίο και δείχνει την τιμή του
εγώ μπορεί και να τα έδινα
καποια ειναι μελος στο fashiolista
το κανα μπουκμαρκ κ αμα παρω δωρο για το πασχα, ισως να το παρω
σ'αρεσε λες ε? μη γινω ρομπα εξω :-
το κανα μπουκμαρκ κ αμα παρω δωρο για το πασχα, ισως να το παρω
σ'αρεσε λες ε? μη βγω με τη ρομπα εξω :-
Γκαζακι ξηγιεσαι τυπε?Μονος το φτιαχνω μερακληδικο τον θελω..
τι νόμιζες, τσάμπα τηνε λέω ξέκωλο τόσο καιρό?
Ναι παντα,γι αυτο στις καφετεριες πινω Φραπα,γιατι εκει τον φτιαχνουνε στη μηχανηΓκαζακι ξηγιεσαι τυπε?
γαμάτο ήταν αρκεί να έχεις και τον ανάλογο αέρα να το υποστηρίξεις
θα ερθεις βολτουλα σημερα
κάποιες άλλες είναι μέλη στο kakogousta-papoutsia.gr
Πες του νονου σου να στο παρει...το κανα μπουκμαρκ κ αμα παρω δωρο για το πασχα, ισως να το παρω
σ'αρεσε λες ε? μη γινω ρομπα εξω :-
που εισαι εσυυυυυυυυυυυυυυ
Εγω προσφερθηκα παντως.ε αμα πιω λιγο, τον εχω χαχαχα
προσευχηθειιιτε να μη βγει αουτ οφ στοκ σε 2 βδομαδεςςςςςς
Μονος το φτιαχνω μερακληδικο τον θελω..
θα στο αγοραζα απο τα κερδη του στοιχηματοςε αμα πιω λιγο, τον εχω χαχαχα
προσευχηθειιιτε να μη βγει αουτ οφ στοκ σε 2 βδομαδεςςςςςς
αντε κανονιστεΟπου θελεις αγορινα
Αυτο δεν το ξερω,εγω το τραβαω το μπρικι μολις αρχισει και φουσκωνειισχύει ότι όταν αρχίζει και φουσκώνει είναι καλύτερο να τον τραβάς για 2 δευτερόλεπτα και μετά να το ξαναβάζεις στην φωτιά, ώσπου να το βγάλεις μόλις θα έχει φουσκώσει για τα καλά? δηλ. σε 2 στάδια?