kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Μπορεις σε παρακαλω να μην ασχολησαι μαζι μου ?
Τι κολλημα εφαγες ωρα εσυ ?
Οχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
μήτσο γιατί ξυπνάς τόσο πρωί ρε?
Μπορεις σε παρακαλω να μην ασχολησαι μαζι μου ?
Ο τσαφ καποια στιγμη θα επιστρεψει δυναμικα Αυτο δεν ειναι απειλη ειναι υποσχεσηΕσυ φερε τον τσαφ πισω ρε
Εχω συνηθισει να ξυπνω πρωι ....μήτσο γιατί ξυπνάς τόσο πρωί ρε?
εχε χαρη που εφαγε μπαν ο ερευνητης,αλλιως θα σε ελεγε και εσενα λυκανθρωπο.Μπορεις σε παρακαλω να μην ασχολησαι μαζι μου ?
Και χεστηκε η φοραδα στο αλωνι οπως και να με ελεγε.....εχε χαρη που εφαγε μπαν ο ερευνητης,αλλιως θα σε ελεγε και εσενα λυκανθρωπο.
Βρε Μητσο παλι για "ολοκληρωτικες αφοσιωσεις" μιλας?απλα δεν σου εχει κανει κλικ καποια ακομη ωστε να της αφοσιωθεις ολοκληρωτικα.
Αμα η γυναικα ηταν παρτολα χαρη του εκανε....Βρε Μητσο παλι για "ολοκληρωτικες αφοσιωσεις" μιλας?
Μην χαλας την πιατσα ρε συ, δεν υπαρχουν αυτα τα πραγματα.
Εναν φιλο τετοιο "αφοσιωμενο" ειχα, και ηταν τοσο βαρετος που η γυναικα του τον χωρισε σε εξι μηνες, με την αιτιολογια οτι...βαρεθηκε.
Εγω αναρωτιεμαι πώς τον αντεξε και δυο χρονια.Αμα η γυναικα ηταν παρτολα χαρη του εκανε....
αλεξ δεν ξερεις πως ειναι τα πραγματα μεσα στη σχεση.Εγω αναρωτιεμαι πώς τον αντεξε και δυο χρονια.
Δεν επινε, δεν καπνιζε, κοιμοταν καθε βραδυ απο τις 10 και ξυπναγε στις 8, δεν απεργουσε ποτέ στην τραπεζα που δουλευε και της εδινε ολα τα λεφτα, δεν εβγαινε ποτέ για καφε μαζι μας για να μην την δυσαρεστησει, δεν την μαλωνε ποτέ, δεν της φωναζε ποτέ, της επαιρνε ό,τι ηθελε, δεν ξενοκοιταγε, δεν ξενοπηδαγε, στην τηλεοραση εβλεπαν παντα το καναλι που ηθελε αυτη και ειχε να δει ποδοσφαιρο μηνες, πεταξε τη μηχανη του επειδη του το ζητησε εκεινη, της πηρε αυτοκινητο και παντα ακριβα δωρα στις γιορτες, ενώ δεν ξεχναγε ποτέ επετειους.
Ε η κοπελα εσκασε. Πόσο να αντεξει εναν τετοιο ανθρωπο?
Ωραιοτατα τα γνωριζα ολα, οπως σου τα λεω ειναι.αλεξ δεν ξερεις πως ειναι τα πραγματα μεσα στη σχεση.
εσυ εισαι στην απεξω,οποτε δεν ξερεις πως ηταν...
υπερβαλλεις.Ωραιοτατα τα γνωριζα ολα, οπως σου τα λεω ειναι.
Ειναι τοσο τρομακτικο να πιστεψεις οτι ειναι αληθεια?υπερβαλλεις.
γνωριζει καποιος τι γινεται σε μια σχεση οταν συμμετεχει σε αυτην.
οι υπολοιποι οτι δουν κι οτι ακουσουν ειναι.
Ωραιοτατα τα γνωριζα ολα, οπως σου τα λεω ειναι.
Τωρα, απο που εβγαλες αυτα τα συμπερασματα, ειναι αποριας αξιο...να σου πω κάτι, μεταξύ σοβαρού και αστείου παίζει ή να είσαι ίδιας ιδεολογίας με τον φίλο σου ή να είσαι γτπ εντελώς...
να σου πω την αληθεια μαγκια της και μαγκια του τι κανανε.Ειναι τοσο τρομακτικο να πιστεψεις οτι ειναι αληθεια?
Λυπαμαι, αλλά ειναι.
Και πολύ καλά του εκανε.
Εγω αναρωτιεμαι πώς τον αντεξε και δυο χρονια.
Δεν επινε, δεν καπνιζε, κοιμοταν καθε βραδυ απο τις 10 και ξυπναγε στις 8, δεν απεργουσε ποτέ στην τραπεζα που δουλευε και της εδινε ολα τα λεφτα, δεν εβγαινε ποτέ για καφε μαζι μας για να μην την δυσαρεστησει, δεν την μαλωνε ποτέ, δεν της φωναζε ποτέ, της επαιρνε ό,τι ηθελε, δεν ξενοκοιταγε, δεν ξενοπηδαγε, στην τηλεοραση εβλεπαν παντα το καναλι που ηθελε αυτη και ειχε να δει ποδοσφαιρο μηνες, πεταξε τη μηχανη του επειδη του το ζητησε εκεινη, της πηρε αυτοκινητο και παντα ακριβα δωρα στις γιορτες, ενώ δεν ξεχναγε ποτέ επετειους.
Ε η κοπελα εσκασε. Πόσο να αντεξει εναν τετοιο ανθρωπο?