baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
εμενα εχει φτασει το σπερμα στο χειλος της ουρηθραςπαρε κ τo ξεβουλωτηρι μαζι μαλακιστηρι σιχαμα αχαχαχαχα
εμενα εχει φτασει το σπερμα στο χειλος της ουρηθραςπαρε κ τo ξεβουλωτηρι μαζι μαλακιστηρι σιχαμα αχαχαχαχα
:o :o :o :o :o :oεμενα εχει φτασει[glow=red,2,300] o πουτσος στο χειλος μου [/glow]
Ήρθε κ ο νεκροθάφτης....ωραία...εξαιρετικά...Ε ψόφα ρε μαλακιστήρι, μας τα 'πρηξες...
που ειναι η μανουλαΕ ψόφα ρε μαλακιστήρι, μας τα 'πρηξες...
Ήρθε κ ο νεκροθάφτης....ωραία...εξαιρετικά...
Τιμή μου!!!Που και που με τσαντίζουν κάτι μαλάκες και σπάω το εμπάργκο...
Πρώτη φορά το έσπασα για χάρη του αεροβολάκη και τώρα για πάρτη σου...
ελα το αναισθητικο σουαφηστε τον ησυχο τον ζολη ρε μαλακες.τον καταλαβαινω...
ξερετε τι δωρα και χατηρια λαμβανω καθε φορα που παω οδοντιατρο και δε φευγω τρεχοντας?
χωρις ανταλλαγμα δε παω...
Καλά είσαι εσύ,εμένα μου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο...αφηστε τον ησυχο τον ζολη ρε μαλακες.τον καταλαβαινω...
ξερετε τι δωρα και χατηρια λαμβανω καθε φορα που παω οδοντιατρο και δε φευγω τρεχοντας?
χωρις ανταλλαγμα δε παω...
Τιμή μου!!!
Ο αεροβολάκης ποιος είναι;;;
Ααα κ που σαι, δεν μιλάνε έτσι σε μελλοθάνατους!!!Γνωστός και ως Λαλάκης, ή Νεροπιστολάκης...
Ε ψόφα ρε μαλακιστήρι, μας τα 'πρηξες...
εγω ξερω τι ειναι...δε μασαω απο τετοια.Καλά είσαι εσύ,εμένα μου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο...
Αν δεν πας θα τρέχεις για απονεύρωση μετά...και το αναλύουν τι είναι!!!!!!!!!
Άρα υποθέτω τα κριτιρία σου για παρέμβαση δεν είναι ιδεολογικά!!!Γνωστός και ως Λαλάκης, ή Νεροπιστολάκης...
Ααα κ που σαι, δεν μιλάνε έτσι σε μελλοθάνατους!!!
Καλά είσαι εσύ,εμένα μου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο...
Αν δεν πας θα τρέχεις για απονεύρωση μετά...και το αναλύουν τι είναι!!!!!!!!!
Καλά να πάθω για να'μαι λιγομίλητος σε κάτι τέτοια!!!!εγω ξερω τι ειναι...δε μασαω απο τετοια.
η αληθεια ειναι οτι τα δωρα κ τα χατηρια τα παιρνω γ να σκασω και να μην γκρινιαζω.
παπαζολη σαλτα και γαμησουΆρα υποθέτω τα κριτιρία σου για παρέμβαση δεν είναι ιδεολογικά!!!
Πόσα παίρνεις εσύ;;;παπαζολη σαλτα και γαμησου
σε οδοντιατρο πας οχι σε καρδιοχειρουργο
αν θες ελα να σου κανω εγω την εξαγωγη ταναλια εχω
Ε ψόφα ρε μαλακιστήρι, μας τα 'πρηξες...