Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.160
- Πόντοι
- 12.056
Σου εχω κανει ποτε καμακι?
δεν μπορω να βγαλω κανα βλακωδες θεμα δεν μου ρχεται τωρα μαι φρεντ να το ανοιγες σαν τι για πες ? μπας με ρθει καμια ιδεατι βλακωδες θρεντ να ανοιξω σημερα,τωρα που λειπουν τα αντμινια και τα μοντερια και ο λακις;
αναλ αλλαξε υπογραφη....απριλιο εχουμε μαν.....βαλε καλη πρωκταπριλια......Ειναι καλη φαση να ξερνας ρε μη μου το χαλας
Τα νεα οπως τα ξερεις
Ρουφιανοι παντου
Σου εχω κανει ποτε καμακι?
αναλ αλλαξε υπογραφη....απριλιο εχουμε μαν.....βαλε καλη πρωκταπριλια......
αβραμη εσυ
Την βρήκα.... >στις 8 νομιζω κλεινουν :-
παρε ομως.
4 σφραγίσματα έχω....όχι 1,όχι 2,4!!! :S :S :S
Πείτε καλέ πόσοι έχουν ξεψυχήσει σε οδοντιατρο....
τυπε πηγαινε να σου κανει μια απονευρωσουλαΣήμερα πήγα,την είδα με είδε κ λαγός έγινα!!!
καλυτερα να βαλει χρυσα τυπεμαζευε λεφτα να βαλεις ασπρα σφραγισματα... θα φενονται ωραια μετα ;) ;) ;)
Την βρήκα.... >
Δευτέρα 12:30 θα'μαι νεκρός,γεια σας,χάρηκα που τα είπαμε...να ζήσετε να με θυμόσαστε....
καλυτερα να βαλει χρυσα τυπε
να εχει και κατι να πουλησει οταν χρεωκοπησει η χωρα
Εχώ ακόμα λίγες ώρες ζωής να απολαύσω τον μάταιο τούτο κόσμο....αντε βλακα, τελεια
Την βρήκα.... >
Δευτέρα 12:30 θα'μαι νεκρός,γεια σας,χάρηκα που τα είπαμε...να ζήσετε να με θυμόσαστε....
Αν πω κάτι παρόμοιο θα πέσει μπούφλα...γαμησέ τα...είναι γυναίκα κ δεν είναι μουνάρα,είναι κ οδοντίατρος μου από πάνω....
Ειχα πει κατι με χιουμορ στην οδοντιατρο μου μια μερα και γελουσε ολη την ωρα στο ιατρειο της ....
- Δημητρης εδω - στοπ - δοντακι ποναει - στοπ - θελει ανακουφιση απο τα ελαφρα χερακια σας - στοπ - ελπιζω σε λεπτη μεταχειριση - στοπ - αν καταφερω να φτασω μεχρι το ιατρειο σας - στοπ - να ελπιζω σε αμεση συνευρεση ? στοπ παιθαινωωωωωωωωωωωωωωωωωω............