Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 75.501
- Πόντοι
- 12.056
δεν μπορω να βγαλω κανα βλακωδες θεμα δεν μου ρχεται τωρα μαι φρενττι βλακωδες θρεντ να ανοιξω σημερα,τωρα που λειπουν τα αντμινια και τα μοντερια και ο λακις;
αναλ αλλαξε υπογραφη....απριλιο εχουμε μαν.....βαλε καλη πρωκταπριλια......Ειναι καλη φαση να ξερνας ρε μη μου το χαλας![]()
Τα νεα οπως τα ξερεις![]()
Ρουφιανοι παντου![]()
![]()
Σου εχω κανει ποτε καμακι?![]()
αναλ αλλαξε υπογραφη....απριλιο εχουμε μαν.....βαλε καλη πρωκταπριλια......![]()
![]()
![]()
Την βρήκα.... >στις 8 νομιζω κλεινουν :-
παρε ομως.
4 σφραγίσματα έχω....όχι 1,όχι 2,4!!! :S :S :S
Πείτε καλέ πόσοι έχουν ξεψυχήσει σε οδοντιατρο....![]()
τυπε πηγαινε να σου κανει μια απονευρωσουλαΣήμερα πήγα,την είδα με είδε κ λαγός έγινα!!!![]()
καλυτερα να βαλει χρυσα τυπεμαζευε λεφτα να βαλεις ασπρα σφραγισματα... θα φενονται ωραια μετα ;) ;) ;)
Την βρήκα.... >
Δευτέρα 12:30 θα'μαι νεκρός,γεια σας,χάρηκα που τα είπαμε...να ζήσετε να με θυμόσαστε....![]()
![]()
καλυτερα να βαλει χρυσα τυπε
να εχει και κατι να πουλησει οταν χρεωκοπησει η χωρα![]()
Εχώ ακόμα λίγες ώρες ζωής να απολαύσω τον μάταιο τούτο κόσμο....αντε βλακα, τελεια![]()
Την βρήκα.... >
Δευτέρα 12:30 θα'μαι νεκρός,γεια σας,χάρηκα που τα είπαμε...να ζήσετε να με θυμόσαστε....![]()
![]()
Αν πω κάτι παρόμοιο θα πέσει μπούφλα...γαμησέ τα...είναι γυναίκα κ δεν είναι μουνάρα,είναι κ οδοντίατρος μου από πάνω....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειχα πει κατι με χιουμορ στην οδοντιατρο μου μια μερα και γελουσε ολη την ωρα στο ιατρειο της ....
- Δημητρης εδω - στοπ - δοντακι ποναει - στοπ - θελει ανακουφιση απο τα ελαφρα χερακια σας - στοπ - ελπιζω σε λεπτη μεταχειριση - στοπ - αν καταφερω να φτασω μεχρι το ιατρειο σας - στοπ - να ελπιζω σε αμεση συνευρεση ? στοπ παιθαινωωωωωωωωωωωωωωωωωω............