Πωλειται γαιδαρος μεγαλων προδιαγραφων ,με μεγαλα προσοντα 1500 cc τηλ 09022920191![]()
![]()
![]()
![]()
stam_90 δεν μας είπες τιμή και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά όμως
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Πωλειται γαιδαρος μεγαλων προδιαγραφων ,με μεγαλα προσοντα 1500 cc τηλ 09022920191![]()
![]()
![]()
![]()
εγω θεωρω το θρεντ ψυχαγωγικο!φιλοι πητε τον πονο σας ελευθερα σεμνα διχως κακες λεξεις βαλτε φωτο του παππου σας τις φιλης σας οτι θελετε οχι πορνο βιντεακια να ξεφυγουμε απο το ανχος και να γελασουμε!
Οταν θα αυξηθουν οι ενδιαφερμενοι θα τα βγαλω στην φορα πεζει να γινει και δημοπρασιαstam_90 δεν μας είπες τιμή και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά όμως![]()
![]()
![]()
Οταν θα αυξηθουν οι ενδιαφερμενοι θα τα βγαλω στην φορα πεζει να γινει και δημοπρασια![]()
ακομα περιμενω απαντησηεγω θεωρω το θρεντ ψυχαγωγικο!
ναι μακη εχω δουλεια θα τα πουμε το βραδυ!Σωτήρη χάθηκες πάλι![]()
![]()
![]()
ναι μακη εχω δουλεια θα τα πουμε το βραδυ!
το μαλάκα είναι στο κοπή τη πίτα...
παμμεγιστε τυπε αυτα ειναι συνηθισμενα στο μεταξι(12:06:34) larousse: πριν χρονια καλοκαιρι σε ντελο του μεταξουργειου περιμενα με αλλους να δω την τανα η τσαστα με υπερηφανια παρουσιαζε την κοπελα της που δινει κουλουρι και εκει που η ωρα περνουσε ανοιγει το δωματιο βγαινει εξω ενα τυπος με την τσαπου μισοκαβλωμενη και την καποτα ζαρωμενη και φωναζει τσατσααααααα μωρη τσατσααααααααααα ερχεται λοιπον τι τρεεχει κυριε τι συμβαινει!!και της λεει μωρη ελα δω να δεις αν μπορεις ν γαμησεις αυτον τον κωλο εσυ καθομαι τωρα να με γαμησουν ολοι αυτοι και δειχνει εμας!το καταλαβαινεις της λεει ποσο βρωμαει στην πουτσα μου βρηκε να χεσει η καριολα της λεει πραγαματικα απο το δωματιο ερχοταν μια σκατιλα αλλο πραγμα λεμε ξεραθηκαμε στο γελιο και την καναμε με ελαφρα
ερασιτεχνες τυπε μουπρωταρηδες νωντα ......
ρωτα τον απολυτο να σου πει πως αντιμετωπιζουνε τετοιες καταστασεις....
πω πω τι οιστρος ειναι αυτος που εχει πιασει τον πλε? ολο φωτο γεμιζει τις συλλογες!!