Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
φιλοι πητε τον πονο σας ελευθερα σεμνα διχως κακες λεξεις βαλτε φωτο του παππου σας τις φιλης σας οτι θελετε οχι πορνο βιντεακια να ξεφυγουμε απο το ανχος και να γελασουμε!
εγω θεωρω το θρεντ ψυχαγωγικο!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Σωτήρη χάθηκες πάλι  :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ναι μακη εχω δουλεια θα τα πουμε το βραδυ!

σου απαντάω εδώ για την ερώτηση που έκανες στο άλλο τόπικ..................

προσπαθώ να τελειώσω την διπλωματική μου αλλά δεν με αφήνει ο καθηγητής εξου και το έχω μπλέξει με περίεργο  :headbang: :headbang:  :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
(12:06:34) larousse: πριν χρονια καλοκαιρι σε ντελο του μεταξουργειου περιμενα με αλλους να δω την τανα η τσαστα  με υπερηφανια παρουσιαζε την κοπελα της που δινει κουλουρι και εκει που η ωρα περνουσε ανοιγει το δωματιο βγαινει εξω ενα τυπος με την τσαπου μισοκαβλωμενη και την καποτα ζαρωμενη και φωναζει τσατσααααααα μωρη τσατσααααααααααα ερχεται λοιπον τι τρεεχει κυριε τι συμβαινει!!και της λεει μωρη ελα δω να δεις αν μπορεις ν γαμησεις αυτον τον κωλο εσυ καθομαι τωρα να με γαμησουν ολοι αυτοι και δειχνει εμας!το καταλαβαινεις της λεει ποσο βρωμαει στην πουτσα μου βρηκε να χεσει η καριολα της λεει πραγαματικα απο το δωματιο ερχοταν μια σκατιλα αλλο πραγμα λεμε ξεραθηκαμε στο γελιο και την καναμε με ελαφρα

Επισκέπτης
akikatase099.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
(12:06:34) larousse: πριν χρονια καλοκαιρι σε ντελο του μεταξουργειου περιμενα με αλλους να δω την τανα η τσαστα  με υπερηφανια παρουσιαζε την κοπελα της που δινει κουλουρι και εκει που η ωρα περνουσε ανοιγει το δωματιο βγαινει εξω ενα τυπος με την τσαπου μισοκαβλωμενη και την καποτα ζαρωμενη και φωναζει τσατσααααααα μωρη τσατσααααααααααα ερχεται λοιπον τι τρεεχει κυριε τι συμβαινει!!και της λεει μωρη ελα δω να δεις αν μπορεις ν γαμησεις αυτον τον κωλο εσυ καθομαι τωρα να με γαμησουν ολοι αυτοι και δειχνει εμας!το καταλαβαινεις της λεει ποσο βρωμαει στην πουτσα μου βρηκε να χεσει η καριολα της λεει πραγαματικα απο το δωματιο ερχοταν μια σκατιλα αλλο πραγμα λεμε ξεραθηκαμε στο γελιο και την καναμε με ελαφρα
παμμεγιστε τυπε αυτα ειναι συνηθισμενα στο μεταξι
γιαυτο ειναι cult το μεταξι :rockon:

Επισκέπτης
πω πω τι οιστρος ειναι αυτος που εχει πιασει τον πλε? ολο φωτο γεμιζει τις συλλογες!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
στο μπάνερ του βριλησσού 60 τι σκατά βάλανε εκεί τις πεταλούδες, σαν να βγαίνουν απ'τη μύτη της γκόμενας είναι...

μετά τους μονόκερους που χέζουν ουράνια τόξα και μαρσμάλοους, το είδαμε κι αυτό  :S

το κασσάνδρας 4 κάτω ΧΑΛΑΡΑ ακόμα το καλύτερο μπάνερ  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom