Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Μάλλον όχι πολύ καλά απ΄΄ό,τι φαίνεται....τα δοντακια δε τα πλενουμε ? :-
τα δοντακια δε τα πλενουμε ? :-
Καλησπέρα σας μπιζουδάκι μου.
παπαζολ εχεις ακουσει οτι πρεπει καθε 6 μηνες να κανεις καθαρισμο ?
ρε παπαζολ, 4?!
Εχω κολλημα με τα δοντια μουΕσύ έρωτα πως είσαι από στοματική υγιεινή;;;
Γαμησέ τα...στο οδοντιατρείο θα ξεψυχήσω.... :-
ρε παπαζολ, 4?!
Ναι έχω ακουστά....μικρό έκανα.παπαζολ εχεις ακουσει οτι πρεπει καθε 6 μηνες να κανεις καθαρισμο ?
Xαλαει το σμαλτο,τις καλημερες μουΚαλησπερα ιντερνετικε ερωτα μου παπαζολ εχεις ακουσει οτι πρεπει καθε 6 μηνες να κανεις καθαρισμο ? Εχω κολλημα με τα δοντια μου
Τα πλενω περιπου 5 φορες τη μερα
αν κ μ εχουν πει οτι δεν κανει καλο :-
Γαμησέ τα...στο οδοντιατρείο θα ξεψυχήσω.... :-
Σκέφτομαι να πάω στον laki!!!
Y.Γ.Κανένα δεν έκανα να κάνω,μόλις το άκουσα πάγωσα κ σηκώθηκα έφυγα!!!
Ααααααααααααααχ... Αχ ο μπαγλαμάς... μεσάνυχτα στα χέρια του Μπατμάνου...
Κι ο Ρόμπιν στην βροχή... να τον κοιτά σαν ξέεενηηη... και να του παίρνει την ψυχή...
Κι ο Ρόμπιν στην βροχή... να τον κοιτά σαν ξέεενηηη... και να του παίρνει την ψυχή... Αααααααααααααααααααχχ... και να του παίρνει την ψυχή...
Ντάξει ναι....αν κ τα έπλενα 2 την ημέρα σίγουρα κ καμιά φορά 3....Πολλα λεφτα ... :-
Καλυτερα να τα ειχες ενδυσει σε οδοντοκρεμες και οδοντοβουρτσες
Παπα μη γινεις σαν αυτον σε λιγο____________>Ντάξει ναι....αν κ τα έπλενα 2 την ημέρα σίγουρα κ καμιά φορά 3....
Αλλά τα έπλενα κ λάθος γμτ!!!
δε πειραζει τα δοντια μ ειναι ολοισια κ ασπρα αν και καπνιστριαXαλαει το σμαλτο,τις καλημερες μου
Ναι έχω ακουστά....μικρό έκανα.
Μάλλον όχι πολύ καλά απ΄΄ό,τι φαίνεται....
Τα ιδια δοντια εχουμε αν και καπνιστηςδε πειραζει τα δοντια μ ειναι ολοισια κ ασπρα αν και καπνιστρια
Πρεπει να προσεχεις το στομα σου μπειμπι ...
εγω ειχα μια γνωστη που τσακωνοταν με το μποιφρεντ επειδη δεν βουρτσιζε δοντακια :S
Παπα μη γινεις σαν αυτον σε λιγο____________>
Θα φροντίσω περισσότερο από εδώ κ μπρος γιατί έχω φτάσει ήδη στα 7 σφραγίσματα μαζί με αυτά τώρα....(ένα διπλό).μην ακούς μαλακίες ρε...
πολλές φορές είναι θέμα οργανισμού (μου το είχε πει οδοντίατρος όταν στο παρελθόν τον είχα επισκεφθεί για ένα σφράγισμα και μου βρήκε και μένα 4 και ενώ τα βούρτσιζα καθημερινά απλώς θέλει να τα παρακολουθείς λίγο=κάνε κανά τσεκ απ 1-2 φορές τον χρόνο για να τα προλαβαίνεις στην αρχή τους)
Οδοντίατρος μήπως ήταν;;;;Πρεπει να προσεχεις το στομα σου μπειμπι ...
εγω ειχα μια γνωστη που τσακωνοταν με το μποιφρεντ επειδη δεν βουρτσιζε δοντακια :S
δε πειραζει τα δοντια μ ειναι ολοισια κ ασπρα αν και καπνιστρια
Τα ιδια δοντια εχουμε αν και καπνιστης
δε πειραζει τα δοντια μ ειναι ολοισια κ ασπρα αν και καπνιστρια
Ντάξει ναι....αν κ τα έπλενα 2 την ημέρα σίγουρα κ καμιά φορά 3....
Αλλά τα έπλενα κ λάθος γμτ!!!
Ουστ ρε μαυρογατεείστε πολύ μικροί ακόμα γι' αυτό θα σας δω σε καμιά 15-20 χρονάκια αν βεβαίως το τσιγάρο δεν σας έχει στείλει