pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Και γω 3 έχω,ψηφήσαν κ οι κλώνοι μου!!!3 ψηφους εχω,που να βαλω και τους κλωνους να ψηφησουν![]()
Και γω 3 έχω,ψηφήσαν κ οι κλώνοι μου!!!3 ψηφους εχω,που να βαλω και τους κλωνους να ψηφησουν![]()
ουαααααααο...να παμε το καλοκαιρι.Παιδια σας αφηνω,καλα να περασετε... :-* :-*Εχω και κοτερο παμε μια βολτα![]()
Τον γλ δεν το βλεπω ανεβασμενοΚαι γω 3 έχω,ψηφήσαν κ οι κλώνοι μου!!!![]()
ουαααααααο...να παμε το καλοκαιρι.Παιδια σας αφηνω,καλα να περασετε... :-* :-*![]()
τι στο καλο να σου αρεσει σε μια πατουσα :S :S :S :S
Σου υποσχομαι βολτα στο φεγγαριουαααααααο...να παμε το καλοκαιρι.Παιδια σας αφηνω,καλα να περασετε... :-* :-*![]()
τι κοτερο να εχει ο γελοιοςουαααααααο...να παμε το καλοκαιρι.Παιδια σας αφηνω,καλα να περασετε... :-* :-*![]()
Μην δίνεις σημασία ρε μαλάκα...κάτι κλώνοι μου με ψηφίζουν!!!ημαρτον ρεεεε
καμακι ο Παπασαλιας???![]()
![]()
![]()
ΝΩΝΤΑΣ ΝΑΜΠΕΡ ΟΥΑΝ![]()
![]()
![]()
![]()
Εσενα σε συμπαθω.... :-* :-* :-*τι κοτερο να εχει ο γελοιος
ουτε ενα καμακι της προκοπης δεν ξερει να κανει ματακια μου![]()
εγω σου υποσχομαι να δεις τον ουρανο σφοντιλιΣου υποσχομαι βολτα στο φεγγαρι![]()
επειδη δε ψηφιζουνε τα γιδια που τους κανει καμακι....Τον γλ δεν το βλεπω ανεβασμενο![]()
ποιος ο λογος εχουν καποιο προβλημα στην στυση?Άκου μαστεράκο21.....δεν υπάρχουν μόνο άνδρες που γουστάρουν μουνί και βυζί,όπως εσύ νομίζεις.....υπάρχουν και άνδρες που γουστάρουν πατούσες, που γουστάρουν να τον τρώνε με στραπ ον,που γουστάρουν να τους κουβαλάνε οι γκόμενες,που γουστάρουν να βάζουν φρούτα στον πάτο τους,που γουστάρουν να πηδάνε πλαστικές κούκλες ή λούτρινα αρκουδάκια,κτλ
Άνοιξε το ρημάδι το μυαλό σου......
και εγω αμοιβαια τα αισθηματα καρδια μου :-*Εσενα σε συμπαθω.... :-* :-* :-*
Ζηλευεις μπαρουλη,που εχω κλωνους και ψηφηζουν?τι κοτερο να εχει ο γελοιος
ουτε ενα καμακι της προκοπης δεν ξερει να κανει ματακια μου![]()
Κανείς δεν είναι τέλειος...Εσενα σε συμπαθω.... :-* :-* :-*
Ρε συ 0 ψηφους,ουτε ο Αβραμης δεν σε ψηφησεΤι μαλακίες είναι αυτές
ποιος ο λογος εχουν καποιο προβλημα στην στυση?