drakoulakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Και εσυ εισαι ευγενικος ;)γιατι εγω ζαλαδα μου τι ειμαι![]()
Και εσυ εισαι ευγενικος ;)γιατι εγω ζαλαδα μου τι ειμαι![]()
μμμ....![]()
τυπε με το που μπαινει καποιο νεο θυληκο μελος τα π.μ. παιρνουν φωτια....Πότε προλαβες εσυ μεσα σε ενα μηνα εγγραφης να τους μαθεις ολους τι ειναι και τι δεν ειναι?
ωχου κι εσυ τον χαζο κανεις..Πότε προλαβες εσυ μεσα σε ενα μηνα εγγραφης να τους μαθεις ολους τι ειναι και τι δεν ειναι?
ναι αλλα δεν μου δειχνεις ενδιαφερων :-Και εσυ εισαι ευγενικος ;)
Παρακολουθω φιλε μου....και οι περισοτεροι στην ψηφοφορια οταν πρωτομπηκα στο σαιτ ηταν σαχλοι..Πότε προλαβες εσυ μεσα σε ενα μηνα εγγραφης να τους μαθεις ολους τι ειναι και τι δεν ειναι?
Στο κάτω κάτω...ας πάμε όοοοολοι όσοι είμαστε στη λίστα μια μέρα,να βγούμε και να κάνουμε καμάκι....τι το κουράζετε;;;![]()
Παρακολουθω φιλε μου....και οι περισοτεροι στην ψηφοφορια οταν πρωτομπηκα στο σαιτ ηταν σαχλοι..
ντου από παντού![]()
Ματακια μου, αλλη φορα να προτιμησεις το φορουμ του πανεπιστημιου χαρβαρντ.Παρακολουθω φιλε μου....και οι περισοτεροι στην ψηφοφορια οταν πρωτομπηκα στο σαιτ ηταν σαχλοι..
Παρακολουθω φιλε μου....και οι περισοτεροι στην ψηφοφορια οταν πρωτομπηκα στο σαιτ ηταν σαχλοι..
ρε ο αχαχουχας ειναι?παλι τα ιδια αρχησε?τώρα το χοντραίνεις μήτσο![]()
Ματακια μου, αλλη φορα να προτιμησεις το φορουμ του πανεπιστημιου χαρβαρντ.
Ενταξει να σε μαθω πρωτα,Αθηνα μενεις?Ποσο ετων εισαι?ναι αλλα δεν μου δειχνεις ενδιαφερων :-
Ως?ωχου κι εσυ τον χαζο κανεις..
προυπηρχε...
Ζωδιο? Ε9? αυτοκινητο? επαγγελμα?Ενταξει να σε μαθω πρωτα,Αθηνα μενεις?Ποσο ετων εισαι?
τώρα το χοντραίνεις μήτσο![]()
μενω κοντα σουΕνταξει να σε μαθω πρωτα,Αθηνα μενεις?Ποσο ετων εισαι?