Sokofretaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ειμαι πως το καταλαβες..?![]()
Κάνεις διάφορα που δεν θα έκανες έξω σε κοπέλα.
Ειμαι πως το καταλαβες..?![]()
Αυτο να λεγεταιΚάνεις διάφορα που δεν θα έκανες έξω σε κοπέλα.
δηλαδη εδω παρουσιαζεις αλλον εαυτο ?Αυτο να λεγεται![]()
Εδω μιλαμε και κανουμε χαβαλε σαν να ειμαστε παρεα,αντροπαρεα (οταν ειναι οι γυναικες εχουν επιγνωση σε αυτο το σαιτ πως επικοινωνουμε)εξω δεν ειμαι και ετσι οπως οι πιο πολυ αλλωστεδηλαδη εδω παρουσιαζεις αλλον εαυτο ?
ΟκΕδω μιλαμε και κανουμε χαβαλε σαν να ειμαστε παρεα,αντροπαρεα (οταν ειναι οι γυναικες εχουν επιγνωση σε αυτο το σαιτ πως επικοινωνουμε)εξω δεν ειμαι και ετσι οπως οι πιο πολυ αλλωστε![]()
κατα 99% αντροπαρεα ειμαστε τυπε..Εδω μιλαμε και κανουμε χαβαλε σαν να ειμαστε παρεα,αντροπαρεα (οταν ειναι οι γυναικες εχουν επιγνωση σε αυτο το σαιτ πως επικοινωνουμε)εξω δεν ειμαι και ετσι οπως οι πιο πολυ αλλωστε![]()
γερμανια θελουν πουτανες κανονικες οχι κομοδινα σαν τα δικα μαςρε γαμωτη λυπαμαι τις ανεργες της πολης μας Θεσ/νικης απ την αλλη εβαλα θρεντ με εξτρα ιστοσελιδα μπας και ενδιαφερεται καμια να παει Germany , απ το να καθονται και να περιμενουν , μια αδεια απο τον μπουταρη ποτε θα τους δωσει αδειες , ολοι στο θα ειναι , θα γνωριζουν αραγες την γερμανικη γλωσσα οι κοπελες? , εξω υπαρχουν ελληνιδες που εξασκουν το επαγγελμα θελι λιγο ψαξιμο και να ερθουν σε επαφες μαζι τους . ισως θα εχουν καλυττερο μελλον απο το να καθονται να παρακαλανε εδω εκι τα πραγματα ειναι πιο οργανωμενα . πως να γινει αυτη η βοηθεια δεν ξερω τα επομενα βηματα![]()
Συμφωνεις η διαφωνεις?
Ναι ρε χαβαλε κανουμε,οπως θα κανουμε με τους φιλους εξω(βεβαια παιζουν και οι ηλικιες ρολο)ολη αυτη η φαση μου θυμιζει λιγο το χαβαλε που καναμε στο στρατοκατα 99% αντροπαρεα ειμαστε τυπε..
Έχεις υπάρξει κ πορνόβιος του εξωτερικού ρε τσομπάνη;;;;γερμανια θελουν πουτανες κανονικες οχι κομοδινα σαν τα δικα μας![]()
![]()
![]()
Έχεις υπάρξει κ πορνόβιος του εξωτερικού ρε τσομπάνη;;;;![]()
Έτσι είμαστε οι παπάδες,ο λόγος του θεού μας δίνει φώτιση!!!!![]()
ρε παπα με την ατακα στο στομα
![]()
Έχεις υπάρξει κ πορνόβιος του εξωτερικού ρε τσομπάνη;;;;![]()
εμ δεν εχεις και αδικο ασε που να βρεις να σου βγαλει τα γουστα πρεπει να γυρισεις ολη την Ελλαδαγερμανια θελουν πουτανες κανονικες οχι κομοδινα σαν τα δικα μας![]()
![]()
![]()
Και αριστερος και χριστιανος?Έτσι είμαστε οι παπάδες,ο λόγος του θεού μας δίνει φώτιση!!!!![]()
Τα παντα ολα !!!!Και αριστερος και χριστιανος?![]()
Και διχασμένη-σχιζοειδής προσωπικότητα επίσης!!!Και αριστερος και χριστιανος?![]()
Κατι σαν Αβραμιτιδα μου ακουγεται αυτοΚαι διχασμένη-σχιζοειδής προσωπικότητα επίσης!!!![]()
Όχι,με την κατάλληλη θεραπεία έχει γιατρειά,η Αβραμίτιδα δεν έχει!!!Κατι σαν Αβραμιτιδα μου ακουγεται αυτο![]()
Όχι,με την κατάλληλη θεραπεία έχει γιατρειά,η Αβραμίτιδα δεν έχει!!!![]()