Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
ενταξει δεν ειναι κοτα.............................................

Ποιος δεν είναι κότα;;;;; Ο Μάστερ.......1 φορά είναι κότα πάντως,τώρα η 2η εξαρτάται......έχει 2 επιλογές...

1) Είναι πανηλίθιος,και μένει στο Αγρίνιο (μέσα ή έξω δεν έχει σημασία) -ή ακόμα και αλλού,αλλά ας πούμε το Αγρίνιο καλύτερα-.....ενώ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι μένει στον Πειραιά

2) Μένει στον Πειραιά,και είναι κοτούλα.......εδώ μέσα το παίζει φανατικός ΑΕΚτζης,αλλά όταν βγαίνει έξω δεν τολμάει να το δηλώσει..... :2funny:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Ποιος δεν είναι κότα;;;;; Ο Μάστερ.......1 φορά είναι κότα πάντως,τώρα η 2η εξαρτάται......έχει 2 επιλογές...

1) Είναι πανηλίθιος,και μένει στο Αγρίνιο (μέσα ή έξω δεν έχει σημασία) -ή ακόμα και αλλού,αλλά ας πούμε το Αγρίνιο καλύτερα-.....ενώ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι μένει στον Πειραιά

2) Μένει στον Πειραιά,και είναι κοτούλα.......εδώ μέσα το παίζει φανατικός ΑΕΚτζης,αλλά όταν βγαίνει έξω δεν τολμάει να το δηλώσει..... :2funny:
δεν μενει στο αγρινιο.......................................

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Μπαα δεν έχει πλάκα αυτό ιντερνετικώς έτσι κ αλλιώς,μόνο live... :cheesy:Κοίτα εδώ μέσα έχει αρκετούς σαλεμένους...αρκεί να πετύχει κάποιον ο Αβράμης... :grin:
εγω παντως αλλον σαλεμενο εκτος απο αυτον δεν εχω πετυχει εδω.

Επισκέπτης
Αβράμη αν κάποιος σου πει ναι δεν πρόκειται να εμφανιστείς,γιατί το ζορίζεις;;; :cheesy:

Εγώ;;;;; Πάντα εμφανίζομαι ρε.....

δεν μενει στο αγρινιο.......................................

Που μένει τότε;;; Αν μένει κάπου αλλού (Περιστέρι ας πούμε),το σώζει "κάπως"...... :rolleyes:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

αβραμη οι γονεις σου παιζει να εχουν καταγωγη απο καμια καντουνα και να μην το λες. :2funny: :2funny: :2funny:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16

Που μένει τότε;;; Αν μένει κάπου αλλού (Περιστέρι ας πούμε),το σώζει "κάπως"...... :rolleyes:
δεν μενει αγρινιο παντως...........................και μην το παρατραβας.....................................

Επισκέπτης

Kαλά επειδή το γράφεις δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας!!! :grin:

Καλά πίστευε ότι θες.....δε σε εμποδίζει κανείς..... :rolleyes:

δεν μενει αγρινιο παντως...........................και μην το παρατραβας.....................................

Γιατί ρε Μάριαν;;;; Σε ενοχλεί που βρίζουμε την κοτούλα;;;;; Τόσην ώρα εσύ βρίζεις τον ερευνητή.....

Sokofretaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16

Δεν ήταν στα 13 άτομα που ρίξατε τις ταυτότητες σας στο τραπέζι, ο μάστερ; ;) :cheesy:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

ρε συ αβραμη τα σκεφτεσαι καθολου αυτα που λες;θα βγαινω εξω και θα φωναζω ειμαι αεκτζης; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ρε συ γιατι δεν πας σε καναν γιατρο;

Επισκέπτης
ρε συ αβραμη τα σκεφτεσαι καθολου αυτα που λες;θα βγαινω εξω και θα φωναζω ειμαι αεκτζης; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ρε συ γιατι δεν πας σε καναν γιατρο;

Στο γήπεδο ρε βλακέντιε,δε πας με σκουφιά,κασκώλ και τι άλλο μαλακίες φοράτε εκεί πέρα;;;;;

Δεν ήταν στα 13 άτομα που ρίξατε τις ταυτότητες σας στο τραπέζι, ο μάστερ; ;) :cheesy:

Οχι

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Καλά πίστευε ότι θες.....δε σε εμποδίζει κανείς..... :rolleyes:

Γιατί ρε Μάριαν;;;; Σε ενοχλεί που βρίζουμε την κοτούλα;;;;; Τόσην ώρα εσύ βρίζεις τον ερευνητή.....
δεν αρχισα εγω αβραμη να βριζω τον ερευνητη........................αυτος ο ψυχανωμαλος το αρχισε και μαλιστα πολυ προσβλητικα..................εγραψε οτι ειμαι ακομη κ λιλας.......................

Sokofretaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως εγώ έμαθα ότι κάποιος απο τους 13 έριξε διαβατήριο. :2funny:

Επισκέπτης
δεν αρχισα εγω αβραμη να βριζω τον ερευνητη........................αυτος ο ψυχανωμαλος το αρχισε και μαλιστα πολυ προσβλητικα..................εγραψε οτι ειμαι ακομη κ λιλας.......................

Εσύ έχεις καταλάβει ότι κάνει πλάκα,και το λέει για αστεία και συ τσιμπάς;;;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Στο γήπεδο ρε βλακέντιε,δε πας με σκουφιά,κασκώλ και τι άλλο μαλακίες φοράτε εκεί πέρα;;;;;

Οχι
ετσι παω,γιατι?
i74pdf.jpg

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Εσύ έχεις καταλάβει ότι κάνει πλάκα,και το λέει για αστεία και συ τσιμπάς;;;;;
εαν θεωρεις οτι το να λες μια κοπελα οτι εχει μεγαλο και οτι παει συγγρου τοτε.................εχεις τελειως εσφαλμενη εντυπωση του χιουμορ.............................

Επισκέπτης
Σοβαρά τώρα....για να μπαίνει κάποιος στο φόρουμ,πρέπει να βάλει ο άντμιν κάποιο IQ test,και όποιος έχει IQ λιγότερο από 80,να μην έχει πρόσβαση στο φόρουμ....αρκετά με τον κάθε βλακέντιο εδώ μέσα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αφου ολοι ξερουμε οτι ο τυπος ειναι ψυχακιας και εχει προβλημα με τις γυναικες,εσυ τι καθεσε και του απαντας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom