Sokofretaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κανα αγορακι δεν εχεις? κοτζαμ κοριτσαρος?![]()
Είχα, αλλά με χώρισε.
κανα αγορακι δεν εχεις? κοτζαμ κοριτσαρος?![]()
dream on![]()
καλα εσυ πριν λιγο δεν καμακωσες τον αβραμη λεγοντας γλυκα λογακια?τωρα λες οτι εχεις προβλημα με τους ομοφυλοφιλους?μας εχεις μπερδεψει τυπε.καταρχην αν δεν εισαι ξυρισμενος με ζελε στο μαλι δεν σε πλησιαζει ο αβραμης οσο και να χτυπιεσαι.Λιλα ,πηρες τα χαπια σου για την χοληστερινη ?
Αααααααααααααααααααααχαχα !
Ειμαστε δημοκρατικοι ,δεχομαστε την διαφορετικοτητα των ομοφυλοφιλων .Αρκει οι ομοφυλοφιλοι να δεχτουν ,οτι ειμαστε διαφορετικοι απο αυτους ,και να μην μπαινουν στο σάϊτ μας και να μας ζαλιζουν τα αρχιδια οπως εσυ.
Υπαρχουν θρεντ για ομοφυλοφιλους ,μπες εκει και μην μας ενοχλεις.
Του έπρηζες τ'αρχίδια ή τα συκώτια;;;Είχα, αλλά με χώρισε.
Είχα, αλλά με χώρισε.
ο ερευνηταρας επιμενει οτι ειμαι ο λιλας................και μαλιστα τσατσος................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βγαλε ποιους εχω προσβαλει,και ανοιξε θρεντ.προσβεβλημενοι του μαστερ21.Ένας από αυτούς είμαι και γω......έχεις προσβάλει πάνω από 10 άνδρες εδώ μέσα,αλλά στις κοπέλες το παίζεις κύριος......και έπειτα έχω μια απορία......δηλώνεις ΑΕΚτζης,και φανατικός μάλιστα και λες ότι μένεις Πειραιά,που είναι το σπίτι των Ολυμπιακών......πως στο διάολο δεν σε έχει κάνει κανένας φανατικός Ολυμπιακός,τουλούμι στο ξύλο;;;;;;;
γιατι εσυ λες να μαι ομοφυλοφιλος οπως λεει;;;;;;;;;;..........................καλα εσυ πριν λιγο δεν καμακωσες τον αβραμη λεγοντας γλυκα λογακια?τωρα λες οτι εχεις προβλημα με τους ομοφυλοφιλους?μας εχεις μπερδεψει τυπε.καταρχην αν δεν εισαι ξυρισμενος με ζελε στο μαλι δεν σε πλησιαζει ο αβραμης οσο και να χτυπιεσαι.
αφου ξερω τι εισαι ;)γιατι εσυ λες να μαι ομοφυλοφιλος οπως λεει;;;;;;;;;;..........................
Είχα, αλλά με χώρισε.
κάνει και πλακομούνια;αφου ξερω τι εισαι ;)
ενταξει πηγαινε κοιμησου τωρα..............εισαι και αρρωστος,περαστικα σου...............................αφου ξερω τι εισαι ;)
τυπε αν δεν εχει bluetooth το πισι οσες εντολες και να γραψεις δεν προκειται να σου βγαλειελα γουιντοουσακια που παιδευομαστε εδω να βρουμε τι Bluetooth φοραει ο υπολογιστης του αλλουντου ενω απο την δικια μου κονσολα ειναι μια εντολη...
lspci -nn | grep Bluetooth
γαμω τα WIndows σας γαμω να πουμε![]()
![]()
Καλά σου 'κανε. Δεν ξηγιόσουνα σωστά
Για να σε βαρέθηκε κάποιος λόγος θα υπήρξε....Αυτο που μου είπε εκείνος ήταν ότι 2 1/2 χρόνια ήταν πολλά, και ήθελε να κάνει και άλλα πράγματα στην ζωή του. Εγώ κατάλαβα ότι μάλλον βαρέθηκε.Τώρα αν δεν ξηγιόμουνα σωστά..ας το έλεγε.![]()
πες μου οτι σε λενε και ειρηνη!!!!Αυτο που μου είπε εκείνος ήταν ότι 2 1/2 χρόνια ήταν πολλά, και ήθελε να κάνει και άλλα πράγματα στην ζωή του. Εγώ κατάλαβα ότι μάλλον βαρέθηκε.Τώρα αν δεν ξηγιόμουνα σωστά..ας το έλεγε.![]()