pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Αυπνιες εχεις
Αυπνιες εχεις
να επαναλαμβανει καποιος τα ιδια και τα ιδια με ολες τις γυναικες του σαιτ,δεν ειναι χιουμορ.μονο χαλασμενα μυαλα θα μπορουσαν να το βλεπουν αυτο αστειο.Το ποιος έχει το πρόβλημα φαίνεται......άμα εσύ δεν καταλαβαίνεις το χιούμορ του ερευνητή,δε φταίει σε τίποτα αυτός....
Ακόμα κ το σπαμοθρέντ που είναι πάντα πουτάνα!!!μόνο ο ερευνητής μπορεί να κάνει ένα θρεντ τελείως πουτάνα![]()
![]()
![]()
![]()
Γεια σου μόρτη. :-* Από όσο βλέπω άλλαξα και απο σοκοφρετάκι έγινα Μπάρος.![]()
το βασικοτερο ξεχασες.....ειναι και κλωνος του υπερτατου νωντα.....Ρε.....αφήστε ρε τον ερευνητή ήσυχο.....είναι εντάξει άτομο,και με ιδιαίτερο χιούμορ.....![]()
![]()
![]()
Δεν βλεπω να εμφανιζεται η Βιλμα,πηγαινε για υπνοΚαλώς το παιδί. :-*
Αυπνιες εχεις![]()
να επαναλαμβανει καποιος τα ιδια και τα ιδια
το βασικοτερο ξεχασες.....ειναι και κλωνος του υπερτατου νωντα.....![]()
![]()
Η σοκοφρετα παει με παγωτο Δεληωλανηυπογλυκαιμία
εμφάνιση αστραπή για να δαγκώσω ολίγον από σοκοφρέτα![]()
της ειπες οτι ξεκινησες σχεση με την κοπελα;χαχαχαχαχ μην τους ακους αγαπηηηη μου!!!!!!!!!!!!
ΣΤην δικια μου καρδια θα εισαι παντα το σοκοφρετακι![]()
![]()
![]()
αχχααχ
Απο τοτε που εκοψες το στραπ ον ηρεμησεςεγω δλδ ειμαι ο ποιο ηρεμος εδω μεσα....![]()
![]()
![]()
![]()
δεν πειραζω κανενα ουτε βριζω...
μονο κανα φασιστακι μερικες φορες...![]()
![]()
![]()
![]()
σου κανουν και κανα στραπον που και πουεγω δλδ ειμαι ο ποιο ηρεμος εδω μεσα....![]()
![]()
![]()
![]()
δεν πειραζω κανενα ουτε βριζω...
μονο κανα φασιστακι μερικες φορες...![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν εχει ρε τυπε..το εψαξα...ευχαριστω...δεξι κλικ πανω στο "Υπολογιστης" και επιλεγει διαχειριση.... και μετα διαχειριση συσκευων.
Καπου εκει μεσα θα το εχει .
Εναλλακτικα μπορει απο την εναρξη να γραψει στην αναζητηση BLuetooth
να του βγαλει τον οδηγο της συσκευης και απο εκει να δοκιμασει να στειλει αρχεια απο καποιο κινητο.
Δεν βλεπω να εμφανιζεται η Βιλμα,πηγαινε για υπνο![]()
κλωνος ειναι το δευτερευον προφιλ.....μπορει να ειναι και πρωθυστερο αλλα ανευ σημασιας....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ερευνητής είναι πολύ παλιότερος από το νώνδα,οπότε δεν είναι κλώνος του